Radio BalkanFox

Gven Stefani se prisetila venčanja sa Blejkom Šeltonom

Pevačica Gven Stefani nedavno je dobila zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih. I tada, njena najveća podrška bio je suprug Blejk Šelton, pevač kantri muzike. 

On je onda održao veoma emotivan govor o svojoj supruzi sa kojom je zvanično u braku od prošle godine, iako su se dugo zabavljali. Ovo svakako nije retkost da par u javnosti izjavljuje ljubav jedno drugome, ali je ovoga puta navelo Gven da se priseti njihovog venčanja. 

Profimedia

 

To je za nju bio veoma emotivan trenutak, te nije mogla zadržati suze.

– Nikada nisam mislila da ću se udati (ponovo). Stvarno je ludo da se to desilo. Recitujem svoje zavete i doslovno plačem, nisam imala šminkera, sama sam se šminkala i sve mi se skinulo, pa onda on kaže: „Znam da me uvek podsećaš da ne pišem pesme…“ I odjednom, čuje se gitara, svira mi pesmu koju mi je napisao. Plačem – pričala je ona, prenose strani mediji.

Iako je već imala uspešnu karijeru i veliku popularnost, poznanstvo i ljubav sa Blejkom doneli su joj nešto sasvim novo. 

Profimedia

 

– Nisam očekivala ništa od ovoga s Blejkom. To je bilo poput velikog: „Šta?“. Bio je neverovatan doživljaj iskusiti takvu ljubav prvi put – naglasila je ona za „People“ govoreći o suprugu kog je upoznala na setu emisije „The Voice“, pa dodala:

– Promenio mi je život… Kada sam počela da se viđam s Blejkom, osećala sam se kao kod kuće, kao: „Ovo je gde treba da budem, sa ovim čovekom“.

Inače, Gven i Blejk nemaju zajedničku decu, ali je on prihvatio ulogu očuha njenim sinovima Kingstonu, Zumu i Apolu, koje je dobila u prethodnom braku s Gevinom Rosdejlom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE