Radio BalkanFox

FILM DANA „Ritam sekcija“ – Alo.rs

Ritam sekcija

Foto: IMDB

 

 

21.05 RTS1

Ritam sekcija

Žena želi da se osveti krivcima za pad aviona u kome je poginula njena porodica. Stefani Patrik je nakon pogibije porodice na putu ka samouništenju. Kada sazna da pad aviona nije bila nesreća, ulazi u mračan i komplikovan svet u potrazi za osvetom i svojim duševnim mirom. Uloge: Blejk Lajvli, Ričard Brejk, Eli Kertis.

Vangard

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Vangard

Tajna kompanija za obezbeđenje, Vangard, poslednja je nada za preživljavanje računovođe koji se našao na meti najsmrtonosnije plaćeničke organizacije na svetu. Uloge: Džeki Čen, Jang Jang, Stenli Tong.

Posrednik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Posrednik

Džon Šeperd je bio policajac, ali ubio je previše loših tipova i građani žele da ode iz grada. Sada je privatni istražitelj koji se specijalizovao za pronalaženje ljudi koji ne žele, ili ne mogu, da budu pronađeni. Liz Grin je štićenica Ajzaka Telera koji obrađuje dijamante. Otmu je, a Šeperd ubije oba otmičara. Liz, ne znajući ko je ko, pobegne ostavljajući vreću malih neobrađenih dijamanata. Shvata da joj je Šeperd spasao život, ali i ukrao njene dijamante. Na kraju ga ona unajmi da pronađe Ajzaka… Uloge: Čak Noris, Džoana Pakula.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE