Radio BalkanFox

Milena Radulović završava svedočenje u slučaju protiv Mike Aleksića

Glumica Milena Radulović ponovo ima uz sebe najmilije u Palati pravde, na dan kada bi trebalo da kompletira svoje svedočenje

Milena Radulović pred svedočenje protiv Miroslava Mike Aleksića
Milena Radulović pred svedočenje protiv Miroslava Mike Aleksićafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Milena Radulović danas u Palati pravde završava svoje svedočenje u slučaju protiv njenog nekadašnjeg nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića.


Ona je satima ispitivana u protekla dva ročišta povodom optužbi za silovanje, a Blic piše da „zbog brojnih pitanja koja se ponavljaju njeno ispitivanje još uvek nije završeno“.


Glumica je ponovo na suđenje stigla u pratnji svog emotivnog partnera Ognjena Jankovića, poznatog reditelja i člana rep sastava Beogradski sindikat, a podršku su joj pružili i prijatelji.





1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Uz nju je bila prijateljica i koleginica s klase Vaja Dujović, kao i politikološkinja i novinarka Mia Bjelogrlić.


Aleksić je, s druge strane, ovog puta bio u društvu supruge Biljane Mašić Alesić, koja je bila profesorka glume Mileni Radulović na Fakultetu dramskih umetnosti i u čijoj je klasi poznata glumica diplomirala. Kao i obično, optuženi ima podršku nekadašnjeg fudbalera Dušana Savića i njegove supruge Marine Rajević Savić.

 

Kada mi se to prvi put dogodilo bila sam u šoku, nisam mogla da objasnim sebi, pokušala sam da objasnim da je to bio neki test. Kada me je dodirivao bila sam uplašena, osećaj takve izdaje. Čovek kojem sam verovala je učinio nešto tako bolno, mislila sam da me kažnjava, osećala sam se prljavo. Posle su usledile pretnje. To je prijatnim tonom provlačio. Tukao me je, udarila sam glavu u ormar, to su svi videli. Šamarao me je, svi su tapšali nakon toga misleći da je vežba – istakla je Milena Radulović u ranijem svedočenju.

 

BONUS VIDEO

MILENA RADULOVIĆ: POSLE NJE U SRBIJI VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE