Radio BalkanFox

„ŽIVEO SAM U LUKSUZU, A ONDA SU NAREDILI DA PREĐEM U PODRUM“ Dejan Milićević prvi put otkriva sve o svom ŽIVOTU

Najuticajniji portal na Balkanu predstavlja svoj novi projekat – format koji će flertovati sa granicom tradicionalnog novinarskog intervjua, ispovesti i podkasta i koji će biti nedeljna doza optimizma za sve njegove gledaoce.

foto: Kurir TV
foto: Kurir TV

U prvoj emisiji „Nije sve tako crno“ gostuje mag fotografije Dejan Milićević i prvi put za 30 godina govoriće o svom privatnom životu i razvojnom putu ka uspehu.

 

Dejan Milićević
foto: Kurir TV

 

Milićević će govoriti o prvim koracima i snovima, otkriće sve detalje putovanja u Ameriku koje mu je bilo prekretnica u životu.

 

– Živeo sam u predivnim uslovima do trenutka dok nisam dobio naređenje da pređem u podrum jer trošim struju, vodu i „ništa ne radim u svom životu“, morao sam da radim kod njega u hemijskom čišćenju, primam prljav veš Amerikancima i izdajem čist, da se trujem tamo i udišem one hemikalije… – otkriva Dejan.

 

Dejan Milićević
foto: Kurir TV

 

Takođe, Dejan prvi put govori o agoniji koju je preživeo u Makedoniji gde je zatekao prazan stan.

 

– Jezivo je! Dolaziš, odškrinuta vrata, nisu obijena… – govori Milićević, a u sredu saznajte kako je opljačkan u srcu Skoplja.

 

Mag fotografije i vizuelnih rešenja za Kurir je govorio o saradnji i odnosu sa Jelenom Karleušom, hit pesmi „Preživeću“ ali i anegdotama sa snimanja spota.

 

Dejan Milićević
foto: Kurir TV

 

Fotograf koji je od svog imena napravio brend i traje već trideset godina, takođe prvi put će govoriti o zdravstvenim problemima koje je imao i dati savet javnosti kako bi izbegli slična iskustva.

Sve o njegovom životu i iskustvima o kojima nikada nije pričao, pogledajte u emisiji „Nije sve tako crno“ u sredu 29.11.2023. u 20h samo na jutjub kanalu Kurira.

 

NIJE SVE TAKO CRNO

 

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

 

Dejan Milićević
foto: Kurir TV

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE