Radio BalkanFox

FILM DANA „Iznuda“ – Alo.rs

Iznuda

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Iznuda

Kad tokom porodičnog odmora izlet brodom krene po zlu, lekar, njegova supruga i šestogodišnji sin nađu se zarobljeni na pustom ostrvu. Izolovane i same, bez hrane i vode, nakon nekoliko dana napokon ih pronađe lokalni ribar. Ali, njihov spas postaje prava noćna mora kad ribari otmu suprugu i sina, zahtevajući otkupninu za njihov povratak. Očajni otac mora što pre da pronađe otmičare i spase porodicu. Uloge: Eion Bejli, Betani Džoj Lenc.

Ratnik oluje

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Ratnik oluje

Odbegli general Vilijam Džejkobs planira da bombarduje Vašington novim, supertajnim avionom zvanim Storm Kečer. Njegov jedini problem je što modernim avionom zna da upravlja samo jedan čovek, poručnik Džek Holovej, koji bi pre umro nego izdao svoju otadžbinu. Džejkobs zato uvuče Holoveja u centar zavere, pa se čini kako je poručnik ubio nekoliko ljudi, a konačno i počne da mu preti smrću supruge i otimanjem ćerke. Jedinu pomoć Holoveju može da pruži njegov najbolji prijatelj Sparks Džonson, ujedno i stručnjak za avionsku tehnologiju. Uloge: Dolf Lundgren, Robert Miano.

Magnolija

Foto: IMDB

 

 

23.45 Superstar

Magnolija

Erl Patridž, nekada svemoćni producent dotičnog kviza, oboleo je od raka i nalazi se na samrtnoj postelji, dok se za njega brine verni bolničar Fil Parma. Earlova daleko mlađa supruga Linda koja se za njega udala isključivo zbog novca i nikada nije bila verna, tek sada shvata kako ga voli i, suočena s grižom savesti, utehu pokušava da pronađe u drogi. Fil daje sve od sebe da usliši poslenju želju umirućeg starca, da pronađe Erlovog sina Franka koji se odrekao oca…. Uloge: Džeremi Blekman, Tom Kruz, Melinda Dilon, Ejpril Grejs, Luis Guzman.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE