Radio BalkanFox

FILM DANA „Prava istina“ – Alo.rs

Prava istina

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Prava istina

Sudski branilac Ričard Remzi prima privatan slučaj kad obeća svojoj prijateljici udovici Loreti Lasiter da njen sin Majk neće otići u zatvor. Terete ga za ubistvo svoga oca. Majk na početku prizna zločin. Ali u toku ispitivanja otkrije se kakav je zapravo bio Bun Lasiter. Dok Remzi to koristi da bi dokazao da je njegov klijent nevin, njegova nova koleginica Džanel želi dublje da istraži – i saznaje da je prava istina nešto što samo ona može da otkrije. Uloge: Kijanu Rivs, Rene Zelveger.

Zvezdane staze: Prema tami

Foto: IMDB

 

 

22.05 RTS1

Zvezdane staze: Prema tami

Kad posadu svemirskog broda Enterprajz pozovu da se vrati u bazu, otkriće da je nezaustavljiva sila terora iz njihove sopstvene organizacije uništila flotu federacije i sve što ona predstavlja. Kapetan Kirk će povesti lov na neprijatelja u ratnoj zoni kako bi našao oružje za masovno uništenje. Naši heroji naći će se u epskoj borbi u kojoj će ljubav biti na probi, prijateljstva će se raspasti, a kapetan Kirk će biti prinuđen da žrtvuje jedinu porodicu koja mu je preostala: svoju posadu. Uloge: Zoe Saldana, Kris Pajn, Zakari Kvinto.

 

Osveta

Promo Pink

 

 

19.30 Pink

Osveta

Priča o Dilan, čiji su snovi i nade oduzeti, i Baranu koji se mora oženiti kako bi prekinuo svađu i spasao brata. Međutim, ovaj brak je zatvor za njih dvoje, a njegov ujak, kojeg zanima Baranovo bogatstvo, želi da ponovo rasplamsa svađu. Ova veza puna sukoba doneće jake bure između dva srca. Hoće li se ovaj brak pretvoriti u pravi brak? Glavne uloge: Barış Baktaş, Yağmur Yüksel, Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE