Radio BalkanFox

FILM DANA „Van kontrole“ – Alo.rs

Van kontrole

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Van kontrole

Svakodnevni odlazak na posao za Rejčel se pretvorio u noćnu moru kad je u saobraćajnoj gužvi naletela na stranca sa kojim je započela svađu jer je odbila da se pomeri. Jednostavno se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, a on će pokušati da uništi sve do čega joj je stalo. Razočaran u život, psihički nestabilan i nasilan, stranac se odlučuje za osvetu, pa počinje da je prati po celom gradu u nameri da ubije nju i njene najbliže. Uloge: Rasel Krou, Karen Pistorijus.

Bal monstruma

Foto: IMDB

 

 

22.15 Superstar

Bal monstruma

Henk i njegov sin Sani rade kao zatvorski čuvari. Henk je strog, rasistički vaspitan čovek koji sina smatra nesposobnim i kukavicom. Nakon jedne teške svađe s ocem, Sani izvrši samoubistvo. Nekoliko dana posle, Henka na ulici zaustavlja crnkinja Leticija i moli ga da odveze njenog teško povređenog sina u bolnicu. On odlučuje da pomogne, ali dečaku nažalost nema spasa. Sledećih dana Henk često posećuje Leticiju na poslu, a njihovo intenzivno druženje ubrzo prerasta u ljubavnu vezu. Uloge: Bili Bob Tornton, Hali Beri, Hit Ledžer.

Tomazo

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Tomazo

„Tomazo“ je priča o američkom umetniku koji živi u Rimu sa svojom mlađom suprugom, Evropljankom Niki, i njihovom trogodišnjom ćerkom Didi, pokušavajući da pomiri svoje nove početke s burnom prošlošću koja ga prati. Pitanje da li ostareli i namučeni reditelj može da pronađe sreću u ulozi supruga i oca muči glavnog junaka Tomaza, koga režiser Ejbel Ferara predstavlja sa nežnošću i razumevanjem. Uloge: Vilijam Defo, Kristina Čirijak, Ana Ferara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE