Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za ponedeljak 4. decembar! Bikovima je ovo bitan dan za ljubav, Vage će mnogo da rade

Početak nove sedmice donosi razna uzbuđenja horoskopskim znacima, a naročito na polju ljubavi.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Dobro ćete se osećati i to će privući druge. POSAO: Možete naći posao, ostvariti korisno poznanstvo ili kontakt koji će vam pomoći da napredujete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Ovo je bitan dan kada je u pitanju ljubav, mogu vam se desiti lepe stvari. POSAO: U ovom periodu vas pre svega interesuje zarada i finansijska sigurnost. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobro ćete se slagati sa partnerom. Susret sa voljenom osobom. POSAO: Imaćete ideje kako lako i uspešno da zaradite još više novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Odličan dan za ljubav. Možete očekivati dalji pozitivan razvoj događaja. POSAO: Moguća zarada od transporta robe ili ljudi, kao i bilo kakve trgovine. ZDRAVLJE: Otežano varenje.

Foto: Shutterstock

ljubav


LAV

LJUBAV: Moguća veza sa dosta mlađom ili barem mladolikom osobom. POSAO: Lepi maniri će vam danas biti jak adut, kao i prijatna komunikacija sa drugima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA

LJUBAV: Vaša lepota će danas doći do izražaja. POSAO: Možete očekivati pre svega finansijski uspeh i dobit, posebno u vidu dobitka i neočekivane sreće. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Vi niste neko kim vladaju strasti. Tražite kompletan odnos i partnerstvo, pre svega. POSAO: Mnogo ćete raditi, a vaš entuzijazam će biti ogroman. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Vrlo ste šarmantni, ali to što nekoga pokušavate da šarmirate ne znači obavezno da želite vezu. POSAO: Ulagaćete energiju u proširenje posla. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Foto: Freepik.com

ljubav


STRELAC

LJUBAV: Dobar provod i prijatna komunikacija, pogotovo u društvu prijatelja. POSAO: Stabilna zarada i napredak na poslu ili barem bolja profesionalna reputacija. ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

LJUBAV: Uživaćete u ljubavi koju ste već ostvarili ili ćete lako naći novu ljubav. POSAO: Vodite računa o novcu i novčaniku, posebno ako nosite veće sume sa sobom. ZDRAVLJE: Respiratorni problemi.

VODOLIJA

LJUBAV: Uglavom ste okrenuti poslu ovih dana, zbog čega nemate vremena za ljubavni život. POSAO: Ulazite u fazu u kojoj će za napredak na poslu biti najbitnije usavršavanje. ZDRAVLJE: Napetost.

RIBE

LJUBAV: Moguć susret i komunikacija sa finim i ljupkim osobama ili sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Ništa posebno bitno se neće desiti u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE