Radio BalkanFox

Trudna plesačica u štiklama oduševila žiri ‘Supertalenta’

Članice plesne skupine Fresheels oduševile su žiri i publiku u jučerašnjem ‘Supertalentu‘ energičnim nastupom.

Mnoge je posebno iznenadila činjenica da je među djevojkama, koje su plesale u kratkim šljokastim haljinama, bila i jedna trudnica. 

Foto: Luka Dubroja

–  Jako ste fresh, sad ste seksi fresh, sve skupa je bilo upakirano u šareni dobar paket s dobrom grafikom, dobrim svjetlima, posebno bih pohvalila seksi mamu, svaka čast, ja sam slaba na trudnice – rekla im je Martina.

– Bravo cure, bilo je jako dobro – složio se i Fabijan

– Vas je bilo na cijeloj bini, stvarno ste nas spektakularno dovele do kraja ove emisije, izgledale ste sjajno – dodala je Maja.

Foto: Luka Dubroja

Ipak, plesna skupina iz Pule svojim nastupom nije izborila prolazak dalje. To je pošlo za rukom ukrajinskoj plesašici Karyni Zubal, pjevačici Eni Nižić te Emini Bajtarević, koja pokušava izboriti glavnu nagradu umijećem trbuhozborstva. 

– Jako smo zadovoljne, očekivale smo lijepo iskustvo, a dobile smo još više od toga. Kad obujemo štikle, cijela postura tijela se mijenja, i mislim da se time mijenja i način na koji plešeš. Danas smo vam pripremili nešto malo drugačije od zadnjeg puta, možete očekivati od prošli put puta tri s obzirom na energiju – rekle su plesačice uoči nastupa. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE