Radio BalkanFox

Otkrivena misterija venčanja Mire Furlan, zbog ovoga je do poslednjeg trenutka žalila

Nakon više od dve godine od smrti glumice Mire Furlan, njeno ime se svakodnevno provlači po medijima, a za to je najzaslužnija njena posthumno objavljena autobiografija “Voli me više od svega na svijetu”.

Mira Furlan
Mira Furlan • screenshot




Glumica u knjizi govori o svom turbulentnom privatnom životu, uspesima i padovima, kao i ljudima koje je sretala širom sveta.

Mira Furlan
Mira Furlan

U jednom delu otkrila je i detalje svoje udaje za reditelja Gorana Gajića, sa kojim je krajem 1991. godine odselila u Ameriku, gde se kasnije podjednako uspešno bavila glumom, piše Espreso.

“Život se nastavio. Sledeće godine Goran će režirati zanimljiv film, prema jedinstvenom scenariju koji je napisao njegov najbolji prijatelj Branko. U njemu sam konačno dobila priliku da nosim belu venčanicu i kažem “da” hiljadu puta, u sklopu filma u filmu. – kaže Furlan pa dodaje:

Mira Furlan
Mira Furlan

Naše stvarno venčanje 1989. godine bilo je improvizacija, obavljeno u tajnosti. Oboje smo nosili farmerke i jedan (vrlo mali) delić mene zbog toga žali do danas. I tako sam, kad je rat počinjao, skakala s brežuljka na brežuljak u beloj venčanici, ponavljajući zavodljivo “da” u nizu krupnih kadrova, opet i ponovo”, napisala je, aludirajući na film “Video jela, zelen bor”.

Bonus video:




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE