Radio BalkanFox

OTKRIVENO! VANJIN OTAC ORGANIZOVAO OTMICU KĆERKE: Isplivali jezivi detalji ubistva djevojčice

Konferencija za medije povodom ubistva male Vanje Đorđevske, počela je u 9.30 časova, kada su otkriveni jezivi detalji ubistva male djevojčice.

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski održao je konferenciju za medije, na kojoj je rekao da je otac 14-godišnje Vanje Gorčevske učestvovao u njenoj otmici.

Pod rukovodstvom javnog tužilaštva, tokom protekle noći rasvetlili su slučaj, obezbeđeni su takođe i dokazi.

– Preduzete mjere nisu nas dovele do izvršilaca ovog gnusnog djela. Petoro osoba je osumnjičeno, trojici je određen pritvor, jedno je van zemlje, a maloljetnikov otac je priveden i saslušan. Starija osoba iz Velesa nema nikakve veze sa maloljetnikom, ali mu je zbog povezanosti sa jednim od osumnjičenih oduzeto vozilo, pa je maloljetnik odveden sa ulaza u rezidenciju nakon što je otac prethodno podijelio informacije o kada je ležala sama od kuće – rekao je Spasovski.

Kako je rečeno, učiniće se sve da se ovo čudovište privede pravdi čim kroči na tlo.

– Motiv je korisnost gdje je neko od lica sporazumno i po saznanju, prema prvim saznanjima člana porodice, organizovalo izvršenje krivičnog dijela kako bi iznudio novac od majke, kako bi svima okoristio.

Podsjetimo, u Tužilaštvu je potvrđeno da je priveden Aleksandar, otac kidnapovane i ubijene Vanje Gjorčevske. Za sada mu nije određen pritvor, a saslušanje još traje. Podsjećanja radi, otac je druga osoba koja je sada ubijenog Vanju prijavila kao nestala.

republika.rs


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE