Radio BalkanFox

Majka Aleksandra Kodića objavila čitulju sinu

Aleksandar Kodić, sin Mirka Kodića, preminuo je 28. oktobra, iznenada u 33. godini, a u sredu će biti održan četrdesetodnevni pomen.

Harmonikaš i njegova bivša supruga Jasna dali su čitulju u novinama, gde su obavestili prijatelje i rodbinu kada će biti održan pomen, a mnoge je rasplakala čitulja Aleksandrove majke. 

– Sine majkin jedini! Prošlo je četrdeset dana, a majka ne prihvata da te nema! Pričam sa tobom svaki dan i pitam se: Zašto mi to uradi, Aleksandre? Majci više nema života bez tebe. Dok me dragi Bog ne pozove, majka će živeti jer znam da si tu, sa mnom i da me čuvaš i bezgranično voliš. Neka te anđeli čuvaju. Ljubila majka sina svog jedinog – čitulja je koju je dala Jasna.

Podsetimo, kako se navodilo, Aleksandar je preminuo u snu. Bio je veoma voljen od strane svoje porodice i prijatelja, koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da ih je zadesila ovako strašna tragedija. 

Printscreen/Facebook

Aleksandar Kodić

Aleksandar je, inače, svojevremeno bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji je u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge. Da je i svoj posao dobro radio, govori i činjenica da je i sam Bodiroga prisustvovao njegovoj sahrani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE