Radio BalkanFox

Ko je na blok listi Sanje Vučić i da li ima udvarače

Za Sanju Vučić ova godina će ostati upamćena po mnogim uspesima koji je postigla, a onaj najveći je bio što je objavila prvi album. I na privatnom planu joj cvetaju ruže, s obzirom na to da je u srećnoj vezi sa svojim izabranikom, pa pevačica može slobodno da joj kaže da joj dobro ide.

– Ova godina je iznedrila dosta projekata, pogotovo moj album. I to delovanje mene kao solo artista na estradi je bilo jako divno, teško, ali lepo i nadam se da će naredna biti još bolja. Što se tiče novogodišnjih želja, želim samo da mi prolaze pesme i da napravim koncert na Ušću (smeh). Sad sam karijerista, ne planiram udaju – kaže Sanja, koja priznaje da joj je dečko veliki kritičar, ali i podrška:

– Zahtevno je, ali kada je dobra organizacija, sve može da se postigne. Nema se, naravno, energije za sve, ali kad imate nekog ko je podrška, onda je mnogo lakše. Drago mi je da sam okružena ljudima koji imaju razumevanja i niko mi ne zamera, svi znaju kako funkcioniše ovaj posao.

Estradna prijateljstva

Pevačica smatra da na estradi postoje prijateljstva, ali ona nije neko ko je sa kolegama blizak baš u tom smislu. Ipak, raduju je uspesi drugih.

– Ne mogu da kažem da sam bliska kao prijatelj sa dosta kolega, ali smo dobri saradnici i mislim da je to sasvim dovoljno da bi nekog podržao u uspehu i da se radujemo tome. Nema kolega sa kojima nisam u dobrim odnosima – kaže pevačica.

Blok lista

Pametni telefoni su nam promenili život, a kako Sanja otkriva, kod nje je blok lista uglavnom sastavljena od dece, za koju ne zna kako su došli do njenog broja. 

ATAImages/ Antonio Ahel

Sanja Vučić

– Dosta dece ima moj broj telefona i stalno me zivkaju, pa ih blokiram često. Žao mi je deco, ne mogu da pričam sa vama po ceo dan. Baš su neumorni, a ja moram malo da spavam – kaže Sanja i otkriva da nema udvarače otkako je u vezi:

– Nemam udvarača otkako se zna da sam zauzeta, vrlo su odgovorni prema mojoj vezi, niko me ne muva (smeh).

O čemu je Sanja još pričala pred snimanje novogodišnjeg programa na RTS, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE