Radio BalkanFox

Marija Šerifović otkrila svoje pravo poreklo

Marija Šerifović retko kada otkriva detalje o svom privatnom životu, ali je napravila presedan u emisiji „Pusti brigu„, koja se emituje nedeljom na Kurir televiziji.

Muzička zvezda je gostujući kod voditeljke Ljiljane Stanišić otkrila da joj je baba bila hrišćanka, a deda musliman.

Marija Šerifović i Ljiljana Stanišić
Marija Šerifović i Ljiljana Stanišićfoto: Kurir

– Ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo kakva opredeljenja na nacije, veroispovesti, opredeljenja. Zašto? Pa evo, na primer, moja baba se zvala Draginja. Rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Hristu. A sa duge strane, moj deda je bio musliman. On je čovek klanjao, molio se Alahu i tako dalje i tako dalje… Ne delim ljude uopšte, mogu samo da delim da li si dobar ili si smeće. Ako mi koji se bavimo muzikom nećemo da spajamo sve te ljude i ako muzika nije ta, svi mi na ovom Balkanu, onda sve da ode dođavola – rekla je, između ostalog, Marija.

Marija Šerifović
foto: Kurir

Sa evrovizijskom pobednicom je gostovao i kompozitor i njen prijatelj Saško Nikolić, ali i mlada pevačica Anastasija Rilak, koja je otpevala naslovne numere za dve serije na Kurir televiziji „Prsten sudbine“ i „Jača od sudbine“. Gostujući u emisiji, talentovana 18-godišnja pevačica je na direktno pitanje voditeljke da li je svesna šta je sve čeka na estradi samouvereno poručila: – Ja sam spremna na sve što estrada nosi sa sobom. Odustajanje nije opcija, pa makar crkla u studiju ili na bini. Znam da me ljudi porede s Milicom Pavlović, ali ja želim da budem ja – kazala je Anastasija.

Anastasija Rilak
Anastasija Rilak foto: Kurir

Kurir.rs. J.M.Đ.



03:13

KARLEUŠA MI NIJE PRUŽILA PODRŠKU! Marija Šerifović stavila tačku na odnos sa JK, a onda je USLEDILO ŠOKANTNO PITANJE NOVINARA


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE