Radio BalkanFox

Tanja Savić odbila poziv Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović večeras će održati četvrti uzastopni koncert u Areni u Zagrebu, a prethodnih dana pridružile su joj se brojne kolege. Među njima su bili Željko Samardžić, Aco Pejović, Milica Todorović…

Aleksandrina velika želja bila je da scenu deli i sa Tanjom Savić, te joj je uputila poziv da joj bude gost. Međutim, Tanja je ovo odbila jer je za početak decembra zakazano ročište sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem. 

– Imamo zakazano suđenje osmog decembra. Sastajemo se u vezi dece i oko daljeg zbivanja vezanog za starateljstvo. Nećemo se sresti jer je ročište „onlajn“, preko zuma, i ne bih ništa još uvek komentarisala na tu temu, razumite me.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Osim toga, pevačica je unapred imala zakazane nastupe, te nije bilo šanse da ode u Zagreb.

– Mnogo mi je žao što nisam mogla da budem Aleksandrin gost. Imala sam zakazane koncerte, ali znam da me publika voli i hvala im na tome – kaže Tanja Savić za Informer.

Podsetimo, Tanja i Dušan se godinama sude zbog starateljstva nad sinovima, Maksimom i Đorđem, a on ih svojevremeno bez pevačicinog pristanka odveo u Australiju gde godinama živi, pa se Tanja namučila i dok je sinove vratila kod sebe.

U međuvremenu, otpočela je novu vezu sa pilotom Mukijem Bešićem, a spekulisalo se i da će se pevačica ponovo udati. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE