Radio BalkanFox

IZAŠAO TREJLER ZA GTA 6 Za deset sati prikupio više od 55 miliona pregleda


Rockstar Games je pre nekoliko dana najavio da će 5. decembra objaviti prvi trejler za Grand Theft Auto 6. Najavljeno – urađeno, iako je trejler zapravo pušten nešto ranije jer je, kako su objavili na svom profilu na Ks platformi, prvi video novog GTA-a procurio na mreži, tako da više nije imalo smisla čekati najavljeno vreme.

Najiščekivanija igra

O novom nastavku igre već se dosta pisalo. Za mnoge, to je jedna od najiščekivanijih igara u istoriji i mogla bi postati jedna od najboljih i najpopularnijih video igara svih vremena. O njegovoj popularnosti dovoljno govori podatak da je trejler objavljen na Jutjubu za samo deset sati prikupio više od 55 miliona pregleda, a ta brojka ubrzano raste.

Što se samog trejlera tiče, prema komentarima ispod njega možemo zaključiti da je većina gejmera oduševljena. Snimak otkriva da je radnja, kao i raniji nastavak, smeštena u Vajs Siti, grad inspirisan Majamijem, a u skladu sa ranijim najavama, jednu od glavnih uloga po prvi put će igrati pripadnica lepšeg pola, Lucia. Ona će sa svojim partnerom „zvezdati” u ovoj priči o ljubavi i zločinu, koji bi, nije teško pretpostaviti, mogao da obori rekorde prodaje kada su video igrice u pitanju.

Ima i loših vesti

Između ostalog, komentari posebno hvale nivo detalja u ovom trejleru, ali dok su gejmeri ​​oduševljeni onim što su videli u videu, jedno sigurno nisu zadovoljni, a to je početak prodaje igre.

Konkretan datum nije poznat, ali na kraju videa stoji obaveštenje da GTA VI dolazi – 2025. godine. Dakle, nakon deset godina čekanja, fanovi Grand Theft Auto-a moraju da budu strpljivi još godinu dana. Iako Rockstar Games o tome ne priča, prema nekim nezvaničnim informacijama, na novu GTA su potrošili više od milijardu dolara (pominje se čak i cifra od 2 milijarde dolara) i to je najskuplja igra svih vremena.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE