Radio BalkanFox

POZNATA PEVAČICA U ŠESTOJ DECENIJI ČEKA BEBU: Zbog njenog slučaja osude ne staju

Tereza Najme je majka troje dece, a sada kada je napunila 53. godine ostala je ponovo u drugom stanju i čeka bebu. Ona smatra da treba pratiti svoje snove, jer je upravo ona tako ostvarila sve ono što je želela.

– Nije bilo baš lako. Jedno od dece nastalo je prirodnim putem, jedno vantelesnom oplodnjom, treće zahvaljujući donaciji jajne ćelije i sperme u Rusiji – rekla je pre nekoliko godina.

Teresa je tada imala 46 godina, bila je samohrana majka troje dece i čeznula je za četvrtim detetom, ali ovaj put oplodnje nisu uspele.

– Setila sam se Doris, sestra mog dede koja se stalno žalila što nema dece. Nisam želela da završim kao ona. Kad god se u životu dvoumim, pogledam sliku sebe kao trogodišnjakinje. Tu pružam ruke i govorim kako je sve moguće. Ova slika je moj svakodnevni podsetnik da se ne treba plašiti dok sledite svoje snove. Imala sam dva velika sna: da stojim na bini i da imam veliku porodicu. Ispunila sam oboje – rekla je ona za „Olga Fertility“.

Foto: youtube/printscreen/Therese Neaime

Tereza čeka bebu u šestoj deceniji

Danas ona ima Lukasa, Niki i Lenkosa. Kroz svoju karijeru ona je želela da pomogne u širenju znanja o donaciji jajnih ćelija. Potom, sve želje su joj se ostvarile!




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE