Radio BalkanFox

Iris Livaja je u vrućim izdanjima podsjetila na manekenske dane

Bivša manekenka Iris Livaja (43) ovih je dana svojim profinjenim, ali jednako provokativnim izdanjima ugrijala brojne pratitelje.

Podsjetila na stare dane

Crni elegantni kardigan s perjem, baloner od brušene kože, smeđa kožna haljina, blještave torbice… Samo su neki od komada koji su se našli na kraljici Torcide, koja je postala zaštitno lice božićne kampanje jednog luksuznog butika.

Irisine poze, koje je butik pokazao na svojoj službenoj Instagram stranici, podsjetile su na one iz njezine manekenske karijere koju je napustila zbog supruga Marka Livaje (30).

Pokušali ih razdvojiti

Hajdukovca Livaju upoznala je 2014., kada je njemu bilo 20, a njoj 34 godine. Par je 2016. dobio kćer Elizabet, a 2021. rodio im se i sin Lorenzo. Pred oltar su stali nakon osam godina veze, u svibnju 2022.

– Kad sam ga tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. Znali smo da će vrijeme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je – rekla je Iris ranije za Slobodnu Dalmaciju.

Split: Marko Livaja proglašen najboljim igračem HNL-a u 2022. godini

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

‘Meni ništa nije teško jer je to moj Marko’

Osim toga, priznala je kako je njezin život podređen Markovoj karijeri. 

– Zašto? Zato što je sve kratkog vijeka. Njegova karijera trajat će možda šest, možda osam godina i to je to, onda ćemo posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni to ništa nije teško jer to je moj Marko – dodala je.

Foto: Instagram




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE