Radio BalkanFox

Biljana servirala vrhunska jela i oduševila svoje goste: Osvojila je maksimalan broj bodova

Ulogu domaćice objeručke je prihvatila Biljana Mančić i kreirala meni koji će gostima još dugo ostati u pamćenju. S pomoćnicom, prijateljicom Sandrom, nije se mogla odlučiti što će pripremati, pa su bacile novčić i odluka je pala na riblji meni. No, u smočnici se umiješao Pažanin i Biljani oduzeo glavnu namirnicu – ražu. ‘Umjesto raže, moja Sandra je našla mol’, objasnila je Biljana koja je zauzela prvo mjesto na bodovnoj ljestvici s osvojenih 20 ribica.  

Foto: Nova TV

– Kad smo sjeli za stol, kad sam pogledao koliko se Bibe potrudila s ovim menijem štampanim i personaliziranom porukom za svakoga prvo sam pomislio o Bože ja ovo nisam pripremija – istaknuo je Boris. Brancin seviche i peršinovo ulje domaćica Biljana servirala je za predjelo. No, prije pravog predjela gostima je poslužila prepečenu pizzu zbog koje je odmah krenula šala da će izgubiti zube kušajući je. 

Foto: Nova TV

Glavno jelo također je bilo prava kreacija na tanjuru. Predivne boje, raskošni okusi te upareno vino – za predjelo vino iz Dalmacije, uz glavno jelo slavonsko te uz desert istarsko vino.

– Možda je i vino malo utjecalo na nas, ali smo se opustili i počeli ponašati kao neka djeca na ekskurziji – opisao je Boris veselu atmosferu koja je posebno začinjena desertom za koji je domaćica poslužila talijansko jelo cannoli. 

Foto: Nova TV

Ovako ukusnu večeru Biljana je začinila i vatrenim iznenađenjem kraj bazena.

– Vidio sam kako su se razgalili, sjetili tih prošlih vremena i baš mi je bilo milo gledati ih – dočarao je Josip trenutak kad su njegove kolege uzele mikrofon i zapjevale uz karaoke. 

Foto: Nova TV

– Stvarno sam radila sve što sam mogla, dala sam maksimalno od sebe tako da se nadam da su i oni prepoznali moj trud i da će to cijeniti – iskreno je zaključila Biljana na kraju večeri. Njezin trud se isplatio jer su gosti oduševljeni ugođajem, ukusnom hranom i atmosferom dali maksimalne ocjene i nagradili je s 20 ribica. Što će pripremati Boris, koji u kuhinju ulazi već u sljedećoj emisiji, ne propustite pogledati u sljedećoj epizodi ‘Ribe na torti’.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE