Radio BalkanFox

Otkriveni detalji PROJEKTA Milice Mitrović: Jelena Karleuša je IZOPŠTENA, ali nije jedina isključena

Foto: ATA images

Mnoga imena su se nekada utrkivala da budu deo novogodišnjih pesama, a danas, 25 godina kasnije, to su sve izgrađene muzičke karijere i imena od kojih zastaje dah. No, neki od njih su ipak izostali iz tajnog projekta Milice Mitrović.

Novogodišnji praznici, euforija i zimska čarolija su pred nama. Već uveliko smo u decembarskim danima, koji polako ali sigurno streme ka svom vrhuncu, koji je sastavljen od planova, nadanja ali i sumiranja utisaka. To je vreme kada možda i evociramo uspomene iz ranijih dana, te nam sve češće pa i na mrežama naviru novogodišnje pesme koje su s kraja devedesetih i početka novog milenijuma bile veoma aktuelne i popularne.

Vremenska mašina nas ovog puta vraća čak 25 godina unazad, i donosi nam omiljene zvuke, koje smo svi rado slušali čekajući Novu godinu uz poznate face. No, moramo priznati da, ma koliko je ovo lepo, ipak ima i setnih, tužnih momenata jer sa nama više nisu pojedine muzičke legende.

Pevači

Foto: Instagram/Printscreen/dragana_mirkovic

Na fotkama možemo videti neke od naših najvećih muzičkih zvezda, poput Dragane MirkovićAne BekuteNade Topčagić, Snežane Babić SnekiSnežane Đurišić, kao i Radu ManojlovićMilicu TodorovićTanju Savić i Jasnu Milenković Jami.

Ovo je pravi pokazatelj da i u današnje vreme, neke vrednosti i druženje, poštovanje i ljubav mogu da opstanu i pobede.

Nisu li ovakve vesti i ovakvi kadrovi lepi? Jedu, te se nadamo da će ih u budućnosti biti sve više i više. Ipak, moramo primetiti da ovo nije puna postava. Ko nam fali?

Fale nam Jelena Kalreuša, Dara Bubamara, Verica Šerifović, Vesna Zmijanac, Biljana Jevtić, Suzana Jovanović i Viki Miljković.

Pevačice

Foto: Youtube printscreen/ Snezana Babic Sneki

Milica Mitrović se odlučila da napravi pravi rimejk i sazvala odabranu ekipu. Naime, ona je pre dve nedelje zagolicala maštu vernoj, višedecenijskoj publici Pinka, objavivši novogodišnje kadrove sa seta uz rečenicu "Nesto se lepo sprema, kao pre 25 godina", a sada je rešila da svima otkrije na čemu je poslednih nedelja vredno radio kreativni tim najgledanije i omiljene televizije u Srbiji.

Naime, u susret predstojećim praznicima, snimljen je rimejk čuvene novogodišnje pesme Pinka koja se orila u svim domovima širom Balkana davne 1998. godine! 25 godina kasnije, u susret Novoj godini, Pink je ponovo okupio muzičke zvezde koje su tada otpevale ovaj praznični evergrin, a u pomoć su im pritekle i najistaknutije mlade zvezde, koje su dodatno začinile i oplemenile čitavu priču.

Kao što smo rekli, na veliku žalost iz opravdanih razloga mnoga imena nisu mogla da budu prisutna, ali smatramo i da bi Jelena Kalreuša bila pun pogodak, no ipak je ostala izopštena iz ovog projekta.

Milica Mitrović

Foto: ATA images

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE