Radio BalkanFox

Lepa Brena za 24sata o prvom nastupu u Zagrebu: ‘Moj brat je došao na pozornicu i pomogao’

Zagrebačka Arena u ponedjeljak se gotovo ‘urušila’ kad se Aleksandri Prijović i Jeleni Rozgi na pozornici pridružila legendarna Lepa Brena (63). Zajedno su otpjevale hit ‘Hajde da se volimo’, a publika ih je odmah prozvala ‘kraljicama svojih generacija’.

Zagreb: Lepa Brena, Prijović i Rozga zajedno pjevale Hajde da se volimo

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Brena je Priji kao mama

Dolazak pomajke Aleksandrina supruga Filipa bio je očekivan, ali vrisak koji je uslijedio ‘parao’ je uši.

– Molim pljesak za najveću ikonu, Lepu Brenu. Hvala vam što ste uvijek bili kao moja majka i davali mi savjete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti vaše dane – rekla joj je Aleksandra na pozornici, a zatim su zapjevale njihovu najdražu pjesmu ‘Poželi sreću drugima’.

Zagreb:  Lepa Brena zapjevala s Aleksandrom Prijović

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prvi koncert u Zagrebu ’82.

Brena je ovim gostovanjem najavila koncert u Areni za prosinac iduće godine. Njezin posljednji nastup u Zagrebu je bio 2019. godine, a prvi 1982. u Lednoj dvorani. 

storyeditor/2023-01-04/1__3_.jpg

Foto: Privatni album

– Sjećam se svega vrlo dobro. Brat mi je služio vojsku u Samoboru, došao je na koncert i čim sam izašla na binu puknula mi je bratela. On se popeo i svezao je. Kasnije su se nizale četiri Cibone pa četiri koncerta u Splitu. To je bilo vrijeme moje mladosti kad sam htjela postaviti neke rekorde. Tad sam bila jako posvećena poslu – govori nam.

storyeditor/2023-01-04/sofija_cuveni_helihopter_PRIVATNI_ALBUM.jpg

Foto: Privatni album

Prva je ostvarila najveće rekorde, a sad se jako ponosi Aleksandrom koja vlada svojim vremenom.

– Danas, nakon 40 godina karijere, posvećena sam drugim stvarima. Volim biti s publikom, ali ne želim imati 60 koncerata zaredom. Razmišljam o mojoj Aleksandri i mislim da sam jedna od rijetkih koja je svjesna što znači ovaj uspjeh, što znači napuniti pet Arena Zagreb… Sad je njih pet minuta. Ona pjeva svojim glasom i ostavlja svoj trag te postavlja nove rekorde. Svi smo mi to radili onda kad je bilo naše vrijeme – zaključila je Brena.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE