Radio BalkanFox

Katarina Živković ogolila dušu: „Želim da postanem majka“

Pevačica Katarina Živković prestala je da priča o svom privatnom životu, a kako kaže emtovine partnere krije jer se u prošlosti opekla.

Katarina Živković

Foto: Milan Ilić / Ringier

Katarina Živković

– U javnosti o sebi otkrivam onoliko koliko smatram da bi trebalo. Volim da se ističem muzikom i stvarima koje se tiču samo mene, pa makar to značilo da neću imati toliki uspeh kao što bih ga imala kada bih sve pružila na tacni. Opekla sam se i ne želim da svi znaju sve. Kada dozvolite da svi sve znaju, onda im dajete za pravo da vas svašta pitaju, a ukoliko odbijete da odgovorite, ispadnete arogantni. Estrada je samo posao kojim se bavim – rekla je ona, a na pitanje da li na estradi ima pravih prijatelja, odgovorila je:

Katarina Živković

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Katarina Živković

– Čudna sam po pitanju prijateljstava i druženja. Nisam asocijalna i introvertna, ali izuzetno biram sa kim ću da se družim. Energija i namera su mi najbitnije. Ne opraštam zlobu i zavist, ne volim da sam okružena takvim ljudima. Imam malo prijatelja, i to onih koji nemaju veze sa estradom. Biram ih isključivo po tome kakvi su i kakva je njihova suština.

Katarina Živković

Foto: J.Ilić / Ringier

Katarina Živković

Kaća je priznala da li se nekada pokajala što je učestvovala u „Zvezdama Granda“.

– Nisam. Pokajala sam se jer nisam više radila na sebi i imala više samopouzdanja, ali to je došlo s godinama. Imala sam prevelika očekivanaja od sebe, upoznala najveće zvezde na estradi, došla iz malog mesta i pojavila se na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Bila sam dete, nisam mogla bila opuštena, sve je moralo da bude onako kako je bilo.

Katarina Živković

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Katarina Živković

Ona je dodala da ima i neostvarenih želja, a to je da dobije dete.

– Naravno, jedna od njih mi je svakako da postanem majka.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE