Radio BalkanFox

„POLICAJCI ZA INTIMNE ODNOSE“ RADE U SVINGER KLUBOVIMA: Zbog onoga što tamo gledaju dugo neće moći da se OPASULJE

Policajci koji rade u se*s klubovim je zapravo obučeno osoblje za kontrolu ponašanja gostiju kako bi se ispoštovale granice. Oni vrše nadzor na intimnim zabavama, od prekidanja scena BDSM – a  kako bi proverili jesu li svi srećni do izbacivanja muškaraca jer vrebaju žene koje su zajedno.

Oni se trude da se svi pridržavaju unapred određenih pravila i da se „zabavljaju“. Policajac koji je poznat samo kao Aleks otkrio je da su najčešći prekršaji kod ljudi koji prelaze granice i odu predaleko – navodeći jedan primer u kojem je izbacio muškarca jer je pokušao da započne intiman odnos kada je bio dogovoren samo oralni se*s. 

– Žena je rekla da neće intiman odnosZgrabio ju je za kosu i nastavio s oralnim se*som, ali onda je to opet učinio. To je bila jasna povreda pristanka jer je rekla „nećemo imati se*s, samo oralni“. Poprilično se potresla. Njegov izgovor, koji sam čuo mnogo puta, bio je da ga je gledala na određeni način. Vizualni znakovi nikada ne mogu biti izgovor za pristanak – objasnio je, a piše „Dejli mejl„.

Druga policajka, poznata samo kao Mia, objasnila je da je morala da izbaci muškarca jer je vrebao grupu lezbejki koje su se „igrale“.

Foto: shutterstock

Šta nije dozvoljeno u svinger klubovima

Objasnila je da je postojala „ogromna grupa žena koje su se igrale zajedno“ i da je postojao „jedan muškarac koji je bio toliko uzbuđen da je došao i gledao. To mu je ulepšalo dan“.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE