Radio BalkanFox

Aneli i Janjuš se opet pomirili

Nakon što se Aneli Ahmić iz izolacije vratila u Belu kuću pomirila se sa bivšim Markom Janjuševićem Janjušem. Njihov turbulentan odnos dobio je još jednu šansu, a rijaliti takmičari ne kriju ni od ostalih koliko su zaljubljeni. 

Po ceo dan leže zajedno u krevetu i grle se, a tokom razmenjivanja nežnosti, Janjuš je rekao da jedva čeka veče. 

– Baš sam te se uželeo. Voleo bih ovako zajedno da spavamo – rekao je Janjuš.

– I ja, jedva čekam – rekla je Aneli.

Podsetimo, Janjuš je sinoć i javno priznao da gaji emocije prema Aneli. 

Antonio Ahel/ATA Images

 

– Biću jako iskren večeras. Kaže da je već prolazi i da su emocije manje, kod mene su veće… Radi se o odnosu koji je za mene jedan od najposebnijih, radi se o devojci koja mi je postala najdraža. Kada sakupim sve svoje bivše devojke, radi se o njoj koja mi je posebna, a da mi nije bila posebna, bilo bi me baš briga šta je rekla i ko je šta rekao. Radi se o osobi koja je meni ovde bila sve! Ne pričam ti ja ljubavni odnos, to je nešto najmanje, ne interesuje me, pričam o odnosu mene i nje. Ja kada je zagrlim, taj zagrljaj nema cenu i tada mi daje neku ozbiljnu energiju, motiv i volju za boravak u ovom prostoru sa ozbiljnim teletabisima, čast izuzecima. Ja sam to video i pronašao u njoj, tako da, od kad ne pričamo, ja sam još emotivniji bio prema njoj – rekao je Janjuš. 

Za razliku od njega, Aneli nikada nije krila svoja osećanja. 

– Ja stojim iza svega što sam rekla, kada bi se ranije posvađali, ja sam gorela, a kada su pale teške uvrede, drugačija je situacija. On je isto ovako kao i ja pričao pre neki dan, gledala sam ga. Rekao je da mu ne falim – rekla je Aneli.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE