Radio BalkanFox

Mišo Kovač osjeća se dobro, evo kada bi trebao izaći iz bolnice

Legendarni Mišo Kovač (82) završio je u splitskoj bolnici prošli ponedjeljak zbog povišene tjelesne temperature. Pjevač je, kako smo pisali, imao respiratorne probleme te su mu dali antibiotike. Danas smo doznali nove informacije o njegovu stanju.

– Tata je dobro. Za nekoliko dana puštaju ga iz bolnice – rekla nam je Mišina kći Ivana Kovač. Temperatura mu je pod kontrolom, odnosno vratila se u normalu.

storyeditor/2023-02-16/PXL_050719_25288844__3_.jpg

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Ivana nam je prošli utorak rekla kako su legendarna pjevača preventivno odvezli u bolnicu i da će ga liječnici kratko zadržati.

– Istina je, Mišo je u bolnici. Nije ništa strašno, dobio je sinoć temperaturu. Čujte, kod njega nije temperatura, kao kod normalne osobe, pa ga moramo odvesti u bolnicu. To je više preventivno. Doktori će ga malo zadržati pa ga onda pustiti doma – objasnila je.

Veliki koncert Miše Kovača na Starom placu u Splitu

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL/Nova TV

Mišo inače ima, kako je pisao Jutarnji, kroničnu opstruktivnu bolest pluća pa je ovo hospitaliziranje ujedno i mjera opreza. Nekoliko je puta u zadnjih nekoliko godina pjevač završio u bolnici, a gotovo uvijek su bili problemi ovakve prirode. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE