Radio BalkanFox

Seka Aleksić otkrila šta je nervira kod muža

Zvezda Seka Aleksić preko 20 godina nalazi se na muzičkoj sceni i iza sebe ima veliki broj albuma. Međutim, u današnje vreme imamo situaciju da je dovoljno da neko ima jednu dobru pesmu i da postane zvezda. A evo šta pevačica ima da kaže na tu temu.

Seka Aleksić
foto: Ata images

– Pa ja ne znam kome je dovoljno da se pojavi sa jednom pesmom i da bude zvezda. Moramo da razlikujemo tabloidne zvezde od pravih zvezda. Tabloidne zvezde znate i sami ko su, šta su i na koji način dolaze do toga. Ali ja mislim da jedan Zdravko Čolić nikada neće izdati samo jedan singl pa ga nema 15 godina. Mislim da velike i ozbiljne zvezde, ljudi koji to žele da postanu, itekako rade na albumima, na spotovima, rade ozbiljno na svojoj karijeri – rekla je Seka.

Da su albumi zaista bitni u karijeri svakog pevača, govori to da je Aleksićeva najavila novi album u sledećoj godini. Govorila je i o privatnom životu. Pevačica sa suprugom Veljkom ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, koje voli najviše na svetu. Ali s obzirom na to da su još uvek mali, Seka ne bi volela da njeni sinovi budu sa njom na novogodišnjem nastupu:

– Pa iskreno ne bih volela, zato što su oni toliko vezani za mene i ja ne bih mogla da pevam kad bi bili tu. A i mali su, svakako, i mislim da njima nije tu mesta. Jedino da je neki koncert na otvorenom nešto ranije, pa ajde i razmislila bih. Vodila sam ih već, pevala sam na otvorenom u Staroj Pazovi pa su išli sa mnom. Ali za novogodišnju noć, ne. Mi ćemo imati svoju novogodišnju noć u kući, sad je nama razum i to je naša Nova godina.

Seka i Veljko važe za jedan od najslađih bračnih parova na estradi. A ono što pevačicu najviše nervira kod supruga je kašnjenje.

Seka Aleksić
foto: Kurir televizija

– Pa mene, generalno, kroz brak, nervira kašnjenje koje moj suprug ima. I to je jedina stvar koja me nervira. I nekako sam se navikla na to, naučila sam da ljude ne možete menjati, nego ih tako prihvatite ili ne.

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:



02:19

SVI U ŠOKU, SEKA ALEKSIĆ DONELA BEBU NA SNIMANJE EMISIJE! Raša ostao bez teksta pa odma dotrčao OVO JOŠ NISTE VIDELI


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE