Radio BalkanFox

DANAS U 17H PROMENU ĆE OSETITI CELA SRBIJA! Za OVE ljude VIŠE NIŠTA neće biti isto, sve se menja iz korena!

Mesec ulazi u Vagu oko 17 časova, donoseći promene za pripadnike znakova Vage, Blizanaca i Vodolije. Ova tranzicija donosi sa sobom duboku osetljivost prema ravnoteži, lepoti i harmoniji. Osobe sa ovim položajem Meseca često imaju izražen osećaj za estetiku i umetnost, teže ka uspostavljanju harmonije u svojim odnosima i izbegavanju konflikata.

Potreba za sklapanjem mira

Vaga je simbol ravnoteže, a Mesec u ovom znaku naglašava potrebu za sklapanjem mira i traženjem skladnih rešenja. Ovi pojedinci teže ka pravednosti i često se trude da se izraze na način koji neće narušiti harmoniju. Odnosi su im veoma važni, a sklapanje kompromisa ključno je za njihovo osećanje unutrašnjeg mira.

Emotivna osećajnost i socijalnost

Osobe sa Mesecom u Vagi često su socijalne i emotivno osećajne, težeći ka uspostavljanju harmonije u svojim odnosima. Imaju izraženu sposobnost empatije prema drugima, ali ponekad mogu biti nesigurni u svoje odluke zbog preteranog razmatranja svih opcija pre donošenja konačne odluke.

Foto: shutterstock

Osobe sa Mesecom u Vagi su osećajne

Osetljivost na lepotu i estetiku često vodi ove osobe ka umetničkom izražavanju, bilo da se radi o slikarstvu, muzici, plesu ili drugim oblicima kreativnosti. Uživaju u estetski prijatnim stvarima i okruženjima, te često teže ka stvaranju ili uživanju u spoljašnjim prijatnim stvarima.

Međutim, ova pozicija Meseca može dovesti do unutrašnjih konflikata između želje za ravnotežom i osećaja nesigurnosti u vezi sa donošenjem odluka. Važno je da osobe sa Mesecom u Vagi nauče da pronađu balans između razmišljanja o drugima i svojim ličnim potrebama kako bi postigli unutrašnju harmoniju.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE