Radio BalkanFox

FILM NEDELJE „Bez zakona“ – Alo.rs

 

Zavedi me ako možeš

Foto: IMDB

 

 

petak

23.55 Prva

Zavedi me ako možeš

Varnice krenu da sevaju kada se Fred Flarski sretne s devojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – Šarlot Fild – a sada popularna američka političarka. Šarlot ima ambiciju da se kandiduje za predsednicu SAD pa zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprima sasvim novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom sekretarkom i preokrene ceo njen svet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Šarlot shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg saradnika i da bi njihova vruća avantura mogla da naškodi celoj njenoj političkoj karijeri. Uloge: Šarliz Teron, Set Rogen, Ravi Patel.

Starac i pištolj

Foto: IMDB

 

 

Petak

Cinemania 21.00

Starac i pištolj

Film snimljen po istinitoj životnoj priči Foresta Takera, čoveka koji je sa 70 godina pobegao iz zatvora Sen Kventin, a onda počinio niz pljački koje su zbunile policiju i oduševile javnost. Za petama mu je detektiv Džon Hant, privatno zadivljen Takerovom posvećenošću i metodičnošću u kriminalnom zanatu. A uz ostarelog odmetnika je i žena koja ga voli uprkos svemu. Uloge: Robert Redford, Kejsi Aflek, Sisi Spejsek, Deni Glover, Tom Vejts.

Lov na bivšu ženu

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 Star Life

Lov na bivšu ženu

Lovac na ucenjene glave Majlo Bojd nema sreće u svojoj profesiji. Dobija zadatak da privede jednu osobu koja je pobegla nakon isplate kaucije. Ta osoba je njegova bivša žena Nikol Herli. Ona je po zanimanju novinar – reporter. Majlo misli da će lako zaraditi novac, ali Nikol uspeva da mu pobegne, a onda i da ga uvuče u slučaj jednog zataškanog ubistva. Uloge: Dženifer Aniston, Džerard Batler, Kristina Baranski.

Tragovi u snegu

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 B92

Tragovi u snegu

Kada Kori Lambert otkrije telo ubijene tinejdžerke u divljini indijanskog rezervata u Vajomingu, FBI šalje svog agenta Džejn Baner da istraži ubistvo. Budući da ona nije spremna za uslove zime u Vajomingu, moli Korija da joj pomogne u istraživanju. Uloge: Džon Berntal, Elizabet Olsen, Džeremi Rener.

Život je čudo

Promo

 

 

subota

20.00 Blic TV

Život je čudo

Pred početak ratnih sukoba u Bosni 1992, inženjer Luka pokušava da privede kraju projekat svog života: turističku prugu koja bi trebalo da poveže mali bosanski grad sa Srbijom i Jadranskim morem. Ova pruga trebalo bi da bude znamenje njegovom rodnom mestu i uspomena na pokojnog oca, komunistu, heroja Drugog svetskog rata. Izgradnju pruge ometaju sukobi političara i mafije, ljudi na vlasti. Lukin stvaralački entuzijazam nije podržala njegova porodica – supruga, koja mašta da se vrati u grad i nastavi karijeru operske pevačice, i sin Miloš, koji igra fudbal i želi da zaigra za Crvenu zvezdu… Umesto da ga pozovu u Crvenu zvezdu, Miloša mobilišu, a njegova majka pobegne u Srbiju s muzičarem…. Luka ostaje sam i s punom profesionalnom odgovornošću čuva izgrađeni deo pruge. Uloge: Slavko Štimac, Nataša Šolak, Vesna Trivalić, Vuk Kostić.

Zvezdane staze: Izvan granica

Foto: IMDB

 

 

subota

22.05 RTS1

Zvezdane staze: Izvan granica

Obavljajući spasilačku misiju u najudaljenijim delovima svemira, posada Enterprajza upada u zasedu okrutnog Krala, zakletog neprijatelja Federacije. Nakon pada na neprijateljsku planetu, kapetan Kirk, Spok i posada se razdvajaju ne znajući kako da pobegnu. U međuvremenu Džejla pokušava da spreči Kralovu vojsku da izazove sveopšti galaktički rat. Uloge:   Kris Pajn, Zakari Kvinto, Zoi Saldana.

Stara ekipa, novi plan

Foto: IMDB

 

 

subota

20.55 Prva

Stara ekipa, novi plan

Trojica čuvara muzeja saznaju da je jedno krilo muzeja u kome rade upravo prodato Dancima. Pošto se baš u tom krilu nalaze njihova omiljena umetnička dela bez kojih ne mogu da zamisle svoje živote, oni dogovore plan u kome nameravaju da ih ukradu pre nego što ista budu ukrcana na avion za Dansku. Stvari se dodatno zakomplikuju kad žena jednog od čuvara sazna za njihov plan. Uloge: Morgan Friman, Kristofer Voken, Vilijam H. Mejsi.

Bez zakona

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Bez zakona

Trojica braće Bondurant bave se proizvodnjom i krijumčarenjem alkohola za vreme prohibicije u doba Velike depresije u brdima okruga Frenklin u Virdžiniji. Ali život im otežava korumpirani šerif Čarls, koji uzima deo profita od njih i lokalna banda koja želi da im preotme snabdevanje tržišta alkoholom. Uloge: Tom Hardi, Gari Oldman, Gaj Pirs, Džesika Častejn.

Zavet

Promo

 

 

nedelja

20.00 Blic TV

Zavet

Priča počinje s dedom na samrti koji zavetuje unuka da iz opustelog sela i kuće u kojoj sami žive – ode u grad, proda kravu, kupi ikonu i nađe devojku kojom će se oženiti. Čekajući na unukov povratak, deda ne umire, nego se ženi učiteljicom, kojoj je zatvorena škola jer je ostala bez đaka, a unuk se upoznaje sa svim surovostima grada iz kojeg beži odvodeći sa sobom najlepše što je tamo doživeo – devojku Jasnu… Film se završava gde i počinje, u selu u koje se vraćaju Cane i Jasna. Uloge: Aleksandar Berček, Ljiljana Blagojević, Marija Petronijević, Predrag Miki Manojlović, Stribor Kusturica.

Zaista, nikada nisi bio ovde

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Zaista, nikada nisi bio ovde

Nakon rata i službe, Džo se okrenuo poslu plaćenika radi preživljavanja. Njegova specijalnost je spasavanje devojčica koje su postale belo roblje. Poslednja misija je pokušaj spasavanja Nine, ćerke njujorškog senatora koja je kidnapovana i smeštena da radi u bordelu na Menhetnu. Uloge: Hoakin Finiks, Ekatarina Samsonov.

Zavedi me ako možeš

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Star Life

Engleski pacijent

Radnja filma je smeštena u Drugi svetski rat, i opisuje ranjenika sa teškim opekotinama, koga znaju samo kao engleskog pacijenta. O njemu se brine Hana, medicinska sestra. On je zapravo mađarski geograf Laslo, koji je crtao mapu Sahare i koga je afera sa udatom ženom dovela u trenutnu situaciju. Uloge: Ralf Fajns, Žilijet Binoš.

Bruklin

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Cinemania

Bruklin

Privučena obećanjima Amerike, Ejlis napušta Irsku i udobnost majčinog doma i upućuje se ka obalama Njujorka. Prvi okovi nostalgije brzo nestaju kada sveža romansa baci na nju opojne čari ljubavi. Uskoro, međutim, njenu poletnost prekida njena prošlost i Ejlis mora da izabere između dve ljubavi, dve zemlje i života koji nude. Uloge: Serše Ronan, Emori Koen, Donal Glison.

Plivanje s muškarcima

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Plivanje s muškarcima

Njegov posao mu ide na živce, njegova ga žena možda vara, a ni on sam se ne podmlađuje. Računovođa Erik novi smisao života pronalazi na neobičan način: kada upozna muškarce koji se nalaze u sličnoj životnoj situaciji, a koji se opuštaju baveći se sinhroniziranim plivanjem. Premda su svi oni pomalo fizički zapušteni, odlučni su da dokažu da imaju ono što je potrebno kako bi postali pravi plivački tim iz snova. A kao završnu tačku dokazivanja postavili su ultimativnu nagradu: svetsko prvenstvo. Uloge: Rupert Grejvs, Rob Brajdon, Džim Karter.

Pod lupom

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Pod lupom

Film o razotkrivanju pedofilije u okviru Katoličke crkve temelji se na istinitom događaju iz 2002. godine kada su novinari lista „Boston glouba“ razotkrili najveću pedofilsku aferu u bostonskoj nadbiskupiji, što je izazvalo šok u celoj Americi. Dugogodišnja istraga novinara otkrila je višedecenijska zataškavanja na najvišim nivoima verskog, pravnog i državnog sistema. Oni su započeli talas revolucija širom sveta. Uloge: Majkl Kiton, Mark Rufalo, Rejčel Makadams.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE