Radio BalkanFox

Legendarna “otimačica” sve je zaprepastila izgledom lica: Više ne nalikuje na sebe, a pamtimo je kao jednu od najljepših zvijezda sapunica

Gabriela Spanic zaprepastila je obožavatelje izgledom na novim fotografijama.

Venezuelska glumica hrvatskog podrijetla Gabriela Spanic proslavila se ulogom u telenoveli “Otimačica” 1998. godine, koja je bila veliki hit i u Hrvatskoj.

U vrijeme najveće slave slovila je i kao jedna od najljepših zvijezda sapunica, no u želji za vječnom mladosti dovela se do neprepoznatljivosti.

Glumica će 10. prosinca proslaviti okrugli 50. rođendan, što njezino zaleđeno lice nikako ne odaje, a izgledom na novim fotografijama zaprepastila je obožavatelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Gabriela je već ranije priznala da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima, a obožavatelji su primijetili da pretjeruje i s filtrima na fotografijama koje dijeli te su je zasuli negativnim komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Inače, Spanic je prošle godine u tajnosti posjetila svoju rodbinu u Hrvatskoj. Tijekom posjeta nije se oglašavala na društvenim mrežama, pa je prošla gotovo neopaženo.

“Jako sam sretna što sam tati ispunila davnu želju da posjeti Hrvatsku, a sada ju je vidio i moj sin. Tata je bio jako uzbuđen zbog tog posjeta. Potekle su mu i suze radosnice! Susreli smo se s rođacima i bilo je to zaista predivno iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Bilo je kratko, ali slatko! Jako volim Hrvatsku, zemlju svoga tate, i nadam se da ću opet doći, možda već ovog ljeta”, kazala je tada Gabriela za Slobodnu Dalmaciju. Otkrila je kako je njezin djed podrijetlom iz Zagreba, a baka s otoka Kraplja, no otac joj je rođen nakon što su emigrirali u Venezuelu.

Spanic je Hrvatsku posjetila i 2000. godine, kada je bila na vrhuncu slave, a tada je dočekana kao prava zvijezda.

  showbuzz.dnevnik.hr




Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE