Radio BalkanFox

Pazite koga vodite kući, pašćete u nesvest zbog OVOGA! (FOTO/VIDEO)

Devojka koja se predstavlja kao „Kraljica proteze“ prepoznatljiva je po svojim neverovatnim transformacijama. Istetovirana po celom telu, uključuju i lice, bez zuba i sa tankom kosom u trenu se može transformisati u vatrenu crvenokosu ili zavodljivu plavušu.

Koliko je šminka moćno sredstvo i pomaže u transformaciji pokazano je i na ovom primeru. Žena koja je doslovno neprepoznatljiva bez šminke pokazala je kako izgleda proces i finalni rezultat nakon što je nanela šminku i stavila periku.

Na lice prvo nanosi kremu, a potom stavlja puder kako bi prekrila tetovaže. Svoje tetovirane obrve takođe krije, a onda iscrtava mnogo prirodnije kako bi joj zelene oči došle više do izražaja. Da bi naglasila konture lica na određenim mestima stavlja tamnije linije i potom ih blenda četkicama. Na kraju stavlja veštačke zube i plavu periku. Njena trasformacija je ogromna sa čime su bili u saglasnosti i mnogobrojni komentatori na TikTok – u.

Foto: TikTok/denturequeen21

Devojka sa TikTok – a se transformisala uz pomoć šminke

– Postaješ sve bolja i bolja – pisali su.

– Pravilo broj jedan momci….odvedite devojku na kupanje – predlažu.

– Iskreno, ovo je razlog zašto se ne šminkam, ovo je kao najveća laž ikad pogledana – piše jedna devojka.

– Onda me posle pitaju zbog čega imam problem sa poverenjem – komentarišu.

– Moram da priznam bio me je strah – tvrde neki.

Njeni video snimci popularni su na društvenim mrežama, a ovo je jedan od zapaženijih. Preko 4 miliona ljudi pogledalo je njenu transformaciju.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE