Radio BalkanFox

Teodora se pre napuštanja Elite žalila na stanje


 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

N. L.

N. L.


 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Produkcija je na Teodorinu molbu izvela jutros zadrugarku, pa su je odveli kod lekara, međutim….

Teodora Radojičić

Printskrin: Instagram/balzak_teodora

Zadrugarka Teodora Radojičić izveena je dana hitno iz imanja u Šimanovcima zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja u kojem se nalazi.

Produkcija je na Teodorinu molbu izvela jutros zadrugarku, pa su je odveli kod lekara, kako bi proverila da li su joj rezultati dobri i utvrdila odakle potiču simptomi koje danima oseća.

Kad se vratila u Belu kući saopštila je cimerima da nema dobre vesti i da će po svemu sudeći morati što pre da napusti takmičenje, kako bi se posvetila svom zdravlju, koje je ugroženo.

– Pakao rezultati. To je drugi problem. Rekla mi je: „Ovo nije za zaj*******u, šta si radila do sad? Moramo da se družimo, moram da izađem odave – pričala je Teodora Balzak cimerima jutros.

Vest o Teodorinom zdravstvenom stanju veoma brzo proširila se po Beloj kući, a ubrzo je stiglo i obaveštenje Velikog šefa u kojem je pisalo da će Teodora napustiti rijaliti.

O Teodorinom izlasku se celog jutra spekulisalo na imanju, pa samim tim i na društvenim mrežama, gde se piše da je Teodori dijagnostikovan hašimoto.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE