Radio BalkanFox

Shakira snima film? Navodno će iznijeti sve detalje dramatičnog prekida s Gerardom Piqueom

Nakon pjesme u kojoj je prozvala bivšeg, Shakira (46) bi navodno mogla napraviti i film u kojem će progovoriti detaljnije o prekidu nje i poznatog nogometaša Gerarda Piquea (36), kako piše Daily Mail.

Mnogi se vesele tom mogućem novom dokumentarcu, a njihov dramatičan prekid popratilo je mnoštvo zavrzlama pa bi se i mogao napraviti film o tome.

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and her partner, Barcelona soccer player Pique, attend the Basketball World Cup quarter-final game between the U.S. and Slovenia in Barcelona

Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Shakira i Pique su se razišli u svibnju prošle godine nakon 11 godina zajedničkog života, a njihov je prekid rezultirao i potpisanim sporazumom o skrbništvu nad djecom, sinovima Milanom i Sashom.

Osim što će nadolazeći film navodno biti fokusiran na teške trenutke koji su uslijedili nakon prekida s nogometašem, pjevačica će  progovoriti i o problemima s porezom. Šuškanja još uvijek nisu potvrđena, ali film bi trebao biti objavljen sljedeće godine.

24th Annual Latin Grammy Awards in Seville

Foto: JON NAZCA/REUTERS

Nije poznato ni kojeg će žanra biti film, no sve se više čini da pjevačica stvarno snima nešto dokumentarnoga karaktera.

– Jasno je da Shakira snima materijal za projekt, dokumentarac ili reality show u dokumentarnom stilu –  pojasnili su izvori za strane medije.

FILE PHOTO: The 75th Cannes Film Festival - Screening of the film "Elvis" Out of Competition - Red Carpet Arrivals

Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS

Inače, kolumbijskoj pjevačici je u ponedjeljak u Barceloni započelo suđenje zbog optužbi da nije platila 14,5 milijuna eura španjolskog poreza na dohodak između 2012. i 2014. godine. Shakira se ipak uspjela nagoditi sa sudom.

Kao dio dogovora prihvatila je optužbu i pristala platiti 50 posto iznosa navodnog dugovanja, što je oko 7,3 milijuna eura.

Colombian singer Shakira Mebarak testifies in court for tax fraud

Foto: ALBERT GEA

Također je prihvatila platiti novčanu kaznu od 438.000 eura kako bi izbjegla trogodišnju zatvorsku kaznu, rekao je sudac tijekom ročišta.

MTV VMA Awards 2023 - Arrivals

Foto: Tammie Arroyo/AFF-USA.com/PRESS




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE