Radio BalkanFox

Svađa Njezvanove i Marije Mikić, košarkaš bacio oko na Jelenu Karleušu! (VIDEO)

Svakodnevno u životima naših estradnjaka se dešavaju razne stvari, zato za vas večeras Jovana Ljubisavljević donosi trending izveštaj u emisiji „U trendingu sa Republikom„! 

 

Influenserka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, i pevačica Marija Mikić bile gošće voditelja Ognjena Amidžića u emisiji „Amidži šou“. Njezvanova je nakon emisije iskoristila priliku da se javno obrati pevačici, zbog njene izjave u emisiji. Detalje sukoba donosimo u ovoj epizodi.

Foto: ATA Iamges

Njezvanova i Marija Mikić, AmiG show

 

Društvene mreže gore od postupka našeg košarkaša Nikole Jovanovića,  koji je na društvenoj mreži Instagram zapratio popularnu pevačicu Jelenu Karleušu. Šta su to fanovi primetili u prilogu naše večerašnje emisije.

Ne tako lepa vest. Glumica Jelena Čvorović Paunović, koja je bila dugogodišnja članica ansambla Beogradskog dramskog pozorišta, sahranjena je danas, 8. decembra  na Novom groblju u beogradu.

Novu epizodu emisije „U trendingu sa Republikom“ pogledajte u videu na početku teksta! A, ako ste neku epizodu možda propustili klikni te na link koji vas vodi ka snim emisijama!




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE