Radio BalkanFox

Miss turizma Hrvatske: ‘U Kini ću graditi karijeru. Tomislava? Uvijek me pogode takve stvari’

Sa 16 godina sam se prijavila na izbor za Miss Zadarske županije. Nakon toga sam išla na izbore i snimanja, a sad sam bila predstavnica Hrvatske na svjetskom izboru za Miss turizma u Kini u studenom. Ponosna sam na sebe i dokazala sam si da je sve moguće postići, govori nam Zadranka Marija Vukašina (21).

Iako je uložila puno truda u pripreme, pobijedila je Tajlanđanka Tia Li Taveepanichpan.

Zagreb: Marija Vukašina, miss turizma

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

– Spremala sam se od početka ljeta. Znala sam vježbati i po dva sata dnevno – otkrila nam je. Studentica treće godine ekonomije odmalena je trenirala ples, koji je zbog obaveza postao samo dio koreografije na izboru.

Za Europu je preniska, ali u Kini je velika potražnja 

Plesna koreografija bila je u verziji modernog baleta. Nacionalni kostim radila joj je Dijana Hunić. Koristila je i vjenčanice Nikolina. Drago joj je što je ovim izborom pokazala svoj talent plesanja.

– Odlično je to što su se izbori odvijali u Kini, gdje je i poveća potražnja mene kao modela. Za Europu sam preniska. Htjela bih u Kini nastaviti karijeru. Ne mislim stati s modelingom. Menadžment i modeling su mi dvije velike ljubavi. U inozemstvu je više prilika za postizanje uspjeha – ističe Marija.

Zagreb: Marija Vukašina, miss turizma

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

‘Tomislava? Trebamo jedna drugoj popravljati krunu’ 

Osvrnula se i na negativne komentare koje je dobila njezina kolegica Tomislava Dukić, koja je nedavno ponijela laskavu titulu Miss Hrvatske 2023.

– Jako je lijepa i poduzetna. Želim joj veliki uspjeh. Jako bi puno toga mogla postići na svjetskoj sceni. Mislim da je jako bitno da jedna drugoj popravljamo krunu, a ne da širimo negativnu energiju. Pogode me ti komentari nakon svakog izbora ljepote – zaključila je Marija.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE