Radio BalkanFox

Novogodišnja jelka i stan Miloša Bikovića i Ivane Malić

Dok šarmantni glumac čeka rođenje svog prvog deteta, u stanu koji deli s verenicom sve odiše duhom praznika

Miloš Biković i Ivana Malić uživaju u prazničnoj atmosferi dok čekaju rođenje deteta
Miloš Biković i Ivana Malić uživaju u prazničnoj atmosferi dok čekaju rođenje detetafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Dok iščekujemo Novu godinu i Božić, praznično raspoloženje je uveliko zavladalo, a u mnogim domovima sjaje se jelke i novogodišnja dekoracija.


Među onima koji će u danima praznika dobiti najlepši mogući poklon na našoj javnoj sceni biće glumac Miloš Biković, koji trenutno čeka svoje prvo dete, a mediji pišu da bi njegova verenica Ivana Malić trebalo da donese bebu na svet krajem decembra.


Dok se spremaju za dolazak prinove, par uživa u zajedničkim trenucima, a nedavno se pisalo da su se oni vratili iz Rusije u Srbiju, gde uživaju u svom stanu u Beogradu.

Iako par obično ne otkriva mnogo o svojoj privatnosti, oni su sada pokazali u kakvoj atmosferi čekaju praznike i rođenje deteta.

 

Ivana je prethodno uz poruku „I počelo je…“ objavila fotografiju novogodišnjih ukrasa i poručila da je spremna za dekoraciju doma.

 

Novogodišnji ukrasi Ivane Malić i Miloša Bikovića
Novogodišnji ukrasi Ivane Malić i Miloša Bikovićafoto: Instagram / ivanamalic

Ivana je, naime, na Instagramu pokazala kako su Biković i ona ukrasili novogodišnju jelku, fotografijom na kojoj vidimo raskošno drvo dekorisano u crvenim i zlatnim tonovima. Uz mnogo efektnih detalja, najsimpatičniji su ukrasi u obliku crveno-belih šećerlema, koji odišu bajkovitošću.

 

Novogodišnja jelka Ivane Malić i Miloša Bikovića
Novogodišnja jelka Ivane Malić i Miloša Bikovićafoto: Printscreen Instagram/ivanamalic_

Njihov dom krase i lampice, vedro raspoloženje i ljubav, pa će mali Biković koji uskoro stiže doći u dom pun radosti, u najlepše doba godine.

 

Novogodišnja jelka Miloša Bikovića
Novogodišnja jelka Miloša Bikovićafoto: Instagram / bikovic

Podsetimo, Ivana Malić najpre je povezana u medijima s Milošem Bikovićem 2021. godine, a glumac nije komentarisao navode da je ponovo srećno zaljubljen. Uskoro je, međutim, to svima bilo jasno, kada se na premijeri filma „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ pojavio u društvu nove devojke.

 

Početkom prošle godine pisalo se da par planira brak i romantično venčanje na Mokroj gori, ali se glumac i pravnica nisu oglašavali tim povodom.





1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Pre nekoliko meseci osvanula je vest da par čeka prvo dete, kao i da je u pitanju dečak, a nedavno su mediji pisali da su se slavni glumac i pravnica verili.

 

Verenica Miloša Bikovića pokazala prsten
Verenica Miloša Bikovića pokazala prstenfoto: Instagram / ivanamalic

 

 

BONUS VIDEO

Miloš Biković uvek okružen fanovima

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE