Radio BalkanFox

Ne mogu svakog dana da ZADOVOLJIM devojku

Voditelj Žika Jakšić kaže da ne može da zadovolji sadašnju devojku uvek kad ona to želi, pa da je zbog toga često menjao partnerke u prošlosti. On tvrdi da je u stanju da se zaljubi za dan, ali isto tako može brzo da mu prođe interesovanje.

Mogu da se zaljubim u jednom danu u neku ženu, ali isto tako brzo gubim interesovanje. Ja sam kao oni jogi majstori, mogu sebe da dovedem u razna stanja. Mogu ženu da zadovoljim i da je usrećim na jedno vreme, ali ne mogu uvek. Tako je i s mojom devojkom, ali je na to navikla. Pronašli smo neki balans i to je sada rešena stvar. Možda sam po prirodi neki egzibicionista, evo otvoreno i pričam o svemu ovome, ali to nije sramota. Svi smo mi različiti i to je normalno – ispričao je voditelj.

Inače, Žika trenutno uživa u ljubavi sa Tijanom Mijailović koja je iz Kraljeva i prethodno je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Mijailovićem sa kojim ima sina.

Foto: ATA Images

Žika Jakšić i Dajana Paunović bili su u braku šest godina

Podsećanja radi, producent i voditelj „Granda“ iza sebe ima dva braka. Sa prvom suprugom Snežanom dobio je sina Andriju, dok je u drugom braku sa 24 godine mlađom pevačicom i voditeljkom Dajanom Paunović dobio još jednog sina Dušana. Posle razvoda, Dajana i Žika su ostali u veoma dobrim odnosima, a Jakšić je bivšu suprugu jednom prilikom čak ugostio u svojoj emisiji i tada je pred publikom obasipao komplimentima.

– Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih – rekao je Žika i istakao da su sinovi uvek bili na prvom mestu.

 Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način – zaključio je Jakšić. 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE