Radio BalkanFox

Neda Ukraden nema silikone

Neda Ukraden uveliko je zagazila u osmu deceniju života, a o njenom mladolikom izgledu svi pričaju. Zanimljivo je da se pevačica nikada nije podvrgla estetskoj hirurgiji, a osim dobre genetike za njen izgled zadužena je i adekvatna i kvalitetna nega. 

– Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji praktikujem godinama na svakih šest meseci. Čini mi se da mi on prija i da se rezultat vidi – otkrila je Neda za Alo.

ATAImages/ Antonio Ahel

 

Kao devojka nije bila srećna što njen izgled odudara od trenda „mršavosti“. 

– Bog mi je dao ovakvu građu i takvo lice. Kad se samo setim koliko sam plakala zbog toga kad sam bila mlađa, a sada sam presrećna. Stalno sam se žalila mami što mi je podarila okrugle obraze umesto da budem duguljasta i mršava. Takođe, svakog jutra radim vežbe i vodim računa o svom telu, ne samo o licu – rekla je.

ATAImages/ Antonio Ahel

 

Naravno, vežbe za telo su njena svakodnevica gde god da se nalazi, ali nema angažovanog trenera jer joj se ne isplati zbog čestih putovanja. 

– Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj. Umesto toga, gde god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake – ispričala je Neda.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE