Radio BalkanFox

Zakazano suđenje Nataše Šavije i Stefana Karića


Nataša Šavija i Stefan Karić završili su na sudu nakon što ju je on brutalno pretukao na jednom privatnom veselju pre nekoliko meseci. Odmah po incidentu, Nataša ga je prijavila policiji, a potom je i pokrenut sudski postupak protiv Karića.

Uskoro će imati još jedno ročište, a straleta je podelila detalje.  

– Suđenje je zakazano za 27.decembar. Nasilje nad ženama je nehuman čin i verujem da će sud to najstrože kazniti, kao i da će moj advokat Borivoje Borović, zbog koga mi je čast da me lično zastupa tako veliko ime u našoj advokaturi, isto tako dati sve od sebe da kazna bude u skladu sa počinjenim delom – rekla je starleta za Kurir.

Podsetimo, Šavija je dobila  teške telesne povrede u predelu lica na jednoj svadbi na kojoj je bila gost. Prema izveštaju lekara, njoj je polomljena jagodična kosti, imala je nekoliko fraktura u predelu lica koje nisu mogle da se saniraju jednim zahvatom, a nedavno se podvrgla još jednoj operaciji na licu. 

U međuvremenu se oglašavao i Stefanov otac Osman, koji je prvobitno osudio ovaj Stefanov čin, a Šavija je nedavno priznala da im je oprostila.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE