Radio BalkanFox

Cena karte za nastup Vlade Georgijeva za Novu godinu je šok nad šokovima

E SAD SMO SVE VIDELI! NASTUP GEORGIJEVA ZA NG KOŠTA DOSLOVNO KAO MESEČNA PLATA: Piće dobrodošlice, večara i OVO za sumanutu cifru

Foto: Dragan Kadić, Shutterstock

Vlado Georgiev je za doček Nove godine zakazao nastup u jednom restoranu u Beogradu, a oni koji žele da uz njegove pesme uđu u 2024. godinu moraće za to da izdvoje čak 500 evra.

Ova cena ne garantuje sto blizu bine, jer je ista za sve pozicije u sali, dok je kod ostalih pevača situacija drugačija. Pozicija stola u odnosu na binu diktira i cenu.

Vlado Georgijev
foto: Kurir televizija

Inače, svima koji budu kupili kartu za doček s Georgievim tih 500 evra neće biti jedini trošak. Naime, paprena svota obezbeđuje večeru, piće dobrodošlice i šampanjac u ponoć, dok se sve ostalo što se popije dodatno naplaćuje.

– Sa zadovoljstvom najavljujemo da ćemo za doček Nove godine imati koncert našeg dragog Vlada Georgieva. Bogat program, ograničen broj ljudi i prijatan ambijent restorana na reci preduslov su za spektakularnu noć koja je pred nama! – glasi reklama za provod od 500 evra u najluđoj noći.

Restoran gde će Vlado sa svojim obožavaocima dočekati 2024. godinu je jedan od elitnijih u Beogradu i u njega uglavnom dolazi krem društvo, a pevaču ovo nije prvi nastup u tom lokalu.

Hala Sportova, miting, Dragan Đilas, Izbori, Vlado Georgijev
foto: Dragana Udovičić

Ovim saznanjem dolazimo do toga da je Vlado Georgijev rekorder kada je u pitanju doček Nove godine, ako se gleda cena karte.

Mnogi pevači zakazali su svoja gostovanja širom Evrope u najluđoj noći, međutim, dosta njih će biti baš u Beogradu. Već smo pisali da ulaznica za doček uz Aleksandru Prijović košta od 150 do 250 evra.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Svi oni koji žele da se provedu uz nastup Nataše Bekvalac najjeftiniju ulaznicu platiće 180 evra i za nju će dobiti večeru i piće. Kod Ace Lukasa, koji nastupa zajedno sa Sanjom Vučić, takođe je cena od 180 evra pa naviše, kao što je i kod Seke Aleksić. Za nastup Ilde Šaulić treba izdvojiti 170 evra, dok će svi oni koji u 2024. godinu žele da uđu uz muziku Darka Lazića, Andreane Čekić i Džejle Ramović morati da izdvoje 130 evra.

Za nastup Slobe Radanovića i Barbare Bobak, koji će zabavljati sve one koji za najluđu noć odaberu jedan beogradski hotel, cene se kreću od 110 do 180 evra. I Miroslav Ilić će nastupiti u Beogradu, a u hotelu u kom će on pevati ulaznica je 100 evra.

Postoje i jeftinije varijante, pa tako ulaznica za nastup Elme Sinanović i Dejana Matića u jednom hotelu staje 70 evra, a u većini lokala, hotela i restorana uračunato je, pored večere, samo jedno piće.

Marko Jović

Bonus video:



01:52

DOBRI PEVAČI NE MOGU DA IZRONE OD POPLAVE MUZIKE NISKOG KVALITETA! Vlado Georgijev otkrio šta mu NAJVIŠE NEDOSTAJE


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE