Radio BalkanFox

Džulija Roberts otkrila koju vrstu droge je probala

Džulija Roberts je u nedavnom gostovanju u podkastu portala E news! otvoreno govorila o svojoj mladosti i svemu sa čime je tada eksperimentisala. 

Iako brojne zvezde izbegavaju ovo pitanje, Džulija je dala konkretan odgovor kada je reč o najtežoj vrsti droge koju je probala u životu. 

– Pečurke. Neću da lažem, bilo je lepo. Deco, ne pokušavajte ovo kod kuće – rekla je Džulija. 

Podsetimo, Džulijina polusestra Nensi pronađena je mrtva 2014. godine, a uzrok smrti je bilo predoziranje tabletama. 

Profimedia

 

Iako nikada nije potvrđeno, pričalo se da je iza sebe ostavila oporštajno pismo na pet stranica, pa se može reći da je reč o samoubistvu. 

Spekulisalo se i da je od toga tri strane posvećeno odnosu sa sestrom sa kojom navodno godinama nije razgovarala. Osim nje, Džulija ima i brata Erika, a mediji su prenosili da ni sa njim ne priča već dugo. 

– Džulija i ja smo uvek bili dobri. Mislim da sam pre mnogo godina bio na press turneji za neki film. Ne znam ni koji je to film bio. I to je bilo kada je „Zgodna žena“ upravo bila izašla i postavljali su mi milion pitanja o Džuliji. A ja sam rekao: „Hej, izinite. Možemo li da pričamo o meni?“ Mislim da sam bio jako smešan, ali naravno onda su se pojavile glasine da naš odnos nije najbolji. I od tada slušam o problemima sa svojom sestrom, a koji ne postoje – izjavio je Erik.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE