Radio BalkanFox

FILM DANA „Paranoja“ – Alo.rs

Duže od veka, više od igre: Kako je sve počelo

Promo RTS

 

 

17.00 RTS1

Duže od veka, više od igre: Kako je sve počelo

Dokumentarni TV serijal „Duže od veka, više od igre” bavi se tradicijom i fenomenom košarke u Srbiji i Jugoslaviji. U njemu više od 100 ličnosti svojim pričama pokriva raspon od 100 godina (1923-2023), a taj put pratimo u pet epizoda. Prva epizoda serijala bavi se korenima košarke u Srbiji i Jugoslaviji i odgovara na pitanje šta je sve bilo neophodno da bi muška reprezentacija postala evropska sila u košarci. Ova epizoda pokriva period od dolaska prve lopte u Srbiju, 1923. godine, do smrti Radivoja Koraća (1938-69) koji je bio prvi igrač-simbol košarke u Jugoslaviji. Kad kažeš Korać – misliš na košarku!…

Paranoja

Foto: IMDB

 

 

23.30 B92

Paranoja

Adam Kasidi je šarmantan mladi poslovni čovek koji se trudi da napreduje na novom poslu u kompaniji Vajat telekom. Nakon što na poslu napravi skupu grešku, Adam se suočava s nemilosrdnim predsednikom kompanije Nikolasom Vajatom. On ga neće uništiti samo pod jednim uslovom: Adam mora da postane korporativni špijun. Odjednom dobija raskošnu kancelariju, vozi skupe automobile… Ali konce igre vuče Vajat kog ništa ne može da spreči u multimilonskoj trci u kojoj planira samo jedno – da pobedi! Uloge: Lijam Hemsvort, Gari Oldman, Amber Herd, Harison Ford.

Paranoja

Foto: IMDB

 

 

22.35 RTV1

Lokalni vampir

„Lokalni vampir“ sadrži elemente akcije, erotike i horora, u suštini je komedija i bavi se mentalitetom junaka u trenutku kada ih tranzicija zatiče nespremne. Majka lažno prijavljuje sinovljevu smrt, da bi ga spasla kockarskih dugova. Sin se krije i noću izlazi kao vampir u nameri da se sveti protivnicima, udvaračima svoje „udovice“ i svoje majke. Kada ustaljeni red stvari iznenada poremeti pojava vampira, počinju promene kod lokalnog stanovništva. Uloge: Mišo Obradović, Gordana Gadžić, Kristina Stevović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE