Radio BalkanFox

VANREDNO prekinute nominacije PO PRVI PUT – Noć prepuna skandala i polivanja, Miljana Kulić nije mirovala

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Noć iza nas bila je pravi presedan u rijalitiju „Elita“ – po prvi put su prekinute nominacije zbog ponašanja jedne od takmičarki, Miljane Kulić.

Prošle noći u rijaliti „Elita“ voditeljka je ušla u Belu kuću povodom emisije „Nominacije“, kako bi takmičari birali između ovonedeljnih potrčaka – Lazara Čolića Zole i Lejdi Di.

Međutim, kako je noć odmicala, nominacije su pale u drugi plan, sve zahvaljujući bivšem ljubavnom paru – Miljani i Zoli.

Miljana Kulić

Miljana Kulić

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

 – Ova seljačina mi je uništila život. Ne bih bila ovde sa vama, da ga nisam upoznala. Sve u svemu ostavljam Lejdi. Šta god mu majka bude poslala biće uništeno. Da crkne, preskočila bih ga. On je jedan uličar, priča da sam ga hvatala za polni organ. Misli da su sve žene iste i polazi od svoje majke koja je opštila sa oženjenim čovekom – rekla je Miljana.

Milena Kačavenda naredna je dala svoj sud o nominovanima:

- Lejdi i ja imamo sukob od početka kad je bio prethodni igrač i sukob je izazvan sasvim bezveze. Meni se apsolutno ne dopadaju neke stvari, ono što ti lično zameram je što si ćutala i sedela pored Anite i Matore, a mislim da si znala koja je sadržina poruka. Tvridla si da imaš iformacije o mnogima, a iznela si o meni informacije koje su totalna nebuloza i glupost, ja malo godina nemam. Ne znam zašto se time služiš, moraš da budeš dobro informisana a ne od hejterskih grupa. Nisi me uvredila, ali si se izjasnila da si došla sa bitnim informacijama. Ti si meni u prolazu rekla da se nadaš da ću govoriti o svom zadatku, a moj zadatak je trajao pet, šest minuta. Itekako sam i ja trpela napušavanje Miljane Kulić, pretrpela sam i prećutala jer nisam bila svesna da Zoli ne smeš da priđeš na metar i po, a ti si sve to videla i tražila zadatak. Ti si se smejala kad me je ku*cem napušavala,a nisi se smejala kad ti je lomila stvari - rekla je Milena.

- Zolander je prema meni fer, nije me vređao i pljuvao. Prema meni si okej, a ja u tvoje lične odnose neću da zalazim. O Zolinom odnosu prema tebi Miljana ja itekako imam stav. Lejdi se kačo na ljude kako bi imala priči. Ukoliko vidiš da Aniti smeta tvoj odnos sa Matorom treba da budeš odmerenija a ne da joj se u lice smeješ. A što se Munje tiče to nisam želela jer sam žensko, a lično sam te videla kako mu spavaš na grudima. Šta si ili nisi radila tvoja je stvar i žensko si. Meni je normalno da mi je Bebica draži, sa Zolom imam zadršku - rekla je Milena i poslala Lejdi u izolaciju.

Nominacije su se nastavile sa Aneli Ahmić. 

- Mislim da je Zola okej dečko. Mislim da bi trebalo da promeni odnos prema Miljani ako je voli. Ja njemu sve iskreno i direktno kažem, neke stvari sam mu rekla iz besa. On mene i sada nervira, ali ne mislim da je loš čovek. Zola ima i loše i dobre stavri, ali bih napolju mogla da pijem kafu sa njim. Volela bih ako se vole da on i Miljanu budu u dobrom odnosu. Ostavljam Zolu - rekla je Aneli.

U toku reklama Miljana je ispolivala Zolu vodom, govoreći mu da smrdi, a pri tome je prozivala i njegovu majku Bosu.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica je naredni nominovao.

- Jedan prijatelj iz Čačka mi je rekao da mu ulazi jedna jako bitna osoba, a kad mi je rekao ko je rekao sam da ne mogu da je gledam očima na tiktoku. Ovde smo se upoznali i počeli da se družimo. Ona je meni jako zanimljiva kao i njeno učešće. Mislim da je ranije trebala da kaže to o Aniti i Matoroj i rekao sam joj da ću joj pomoći sa zadatkom jer joj nedostaje dete - rekao je Bebica pa dodao:

- Što se Zole tiče smatram da si, stojim iza svega što si rekao, samo da nisi ničijki prijatelj. Mislim da ti je Janjuš mnogo veći prijatelj. Mislim da bi se pokazalo kome je prijatelj i kome nije tek da je krompir u kaputu tu, a pokazao je i Matoroj kakav je prijatelj i da za Lejdi, voleo bih da je vidim u vezi sa Munjom da vidim kakava si u odnosu - rekao je Nenad.

Marko Janjušević Janjuš je sledeći dobio reč.

- Prošle nedelje sam rekao sve što se tiče Zole. Slabo provodim vreme ovde jer uživam sa svojom najvećom ljubavi i samo mi je ona u glavi. Mene Zola nikada nije zaje**o ili uradio nešto po mene loše. U njegovom odnosu sa Miljanom, uvek sam krivio njega, nikada nju. Miljana je osoba koja nikada njega nije prebolela, niti će ga preboleti. Što se tiče Aneli, verujem da mu sada neće pasti na pamet da onako reaguje. Što se tiče Lejdi Di, video sam u par situacija gde želi da se istakne, ima pravo da radi te stvari. Mislim da joj je Lakić stvarno dobar drug i to je lepo videti u rijalitiju. Poslaću nju u izolaciju - rekao je Janjuš.

Bojana je sledeća dobila reč, a posle nje i Ša.

- Ona je prevarant i folirant koji se igra sa ovom devojkom, ali i ona je dva puta veći - rekla je Bojana.

- Ja sam sa Zolom imao samo jednu malu svađu. Ima svoj način kroz koji gazi kroz rijaliti, ali neke postupke ne opravdavam. Miljanu znam skoro deset godina i draža mi je. On jeste nestabilna i svaka trunka nade da se vrati tom odnosu je njoj ogromna. Ne može još da izvaga sa kim bi pre bila, Bebicom ili Zolom. Njih dvoje najbolje funkcionišu kao drugari. Njega nema šanse da pošaljem u izolaciju, osim ako je naspram Miljana.Lejdi Di je uvek bila kul prema meni, hteo sam da budem dobar sa njom i zbog Vanje. Bio sam grublji prema njoj ali sam imao razlog i u afektu stvarno svašta umem da izgovorim. Ona mi je jednom prilikom rekla da zna sa kim se moja najdraža osoba još uvek viđa ali mnogo toga se izdešavalo pa mi nije palo na pamet da je pitam. Nemam loše mišljenje o njoj -rekao je Ša.

Bojana Pavlović

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora je dala svoj sud o potrčcima:

- Moje mišljenje je totalno drugačije o Lejdi Di. Verovali ili ne mene more stvari da su mi se mesecima radile stavri o glavi, a kad izađem igraću se i ja sa nečijim životima. Popričala sam sa Lejdi, nije mi rekla tačno ali je rekla da je znala i da su joj rekli. Di je znala da postoji prepiska i da je neko neverstvo u pitanju, kad se taj znak pokaže da će Lejdi biti osoba koja će u kući reći. Naravno da sam joj zamerila što je bila neiskrena, ali se devojka bez ijedne reči saosećala sa mnom. Ne postoji nikakav vajb između nas. Ona mora da se udalji od mene da ne bi neko ko je mene prevario se osećao ljubomorno i lše i rekla sam joj da je za mene teška budaletina ako se udalji od mene za stolom. Ja nit gledam kako priča i druži se suprotna strana, a meni se meri. Ne mogu da kažem da sam joj zaboravila to jer ne bih ovako pričala da jesam, ali hvala što mi se uvek nađeš na sitnicama - rekla je Matora, pa dodala:

- Što se Zole tiče nemamo nikakav kontakt i tako je najbolje. Naš odnos je najiskreniji ovakav. Bolje mi je ovako da se poštujemo. Mnei je tad bilo najgore i Marko mi je isto rekao, on me krsti, ja prdim. Izvukla sam pouku iz toga - rekla je Jovana.

Anita Stanojlović je naredna dobila reč.

- Što se Lejdi Di tiče, ona mi je super, čekam da joj padne maska. ne zanima me šta će drugi pričati. Ona je za mene hodajuće zlo. Više neću pretiti, ali kada mi bude došlo itakako ću se obračunati sa njom. Njoj je bitno da ja nju volim i da patim. njoj je krivo kada ja pričam se i smejem sa Lejdi. Imam pravo, još uvek sam na papiru žena. Jovana je povređena i krenuće da joj prija pažnja Lejdi Di. Sve dok sam tu, neće tako moći. Zolu neću komentarisati, šaljem ga u izolaciju. Ne želim da se provlačim kroz temu Miljane i Zole - rekla je Anita.

Miljana i Zola su nastavili niz svojih sukoba te je Kulićeva pobacali Zoli stvari u jezero.

Kulićeva je rešila da nastavi da poliva Zolu pa mu je čak i zaopretila da neće spavati, a onda ga je polila kečapom.

Njihov sukob nastavljen je do ranih jutanjih sati, a takmičari Elite nisu ni saznali ko je nominovan, a šta ih tek danas očekuje ostaje nam da ispratimo.

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE