Radio BalkanFox

Skoro GOLA voditeljka Pinka istopila sneg u Austriji! (FOTO)

Voditeljka RED televizije i bivša zadrugarka Sanja Stanković danas je počastila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram vrelim snimkom sa planine. Stankovićeva trenutno uživa u Obertauernu, gradiću u Austriji u regiji Salcburg. Ovo mesto važi za jedno od najlepših alpskih skijaških predela, a Sanja koristi sve pogodnosti, pa i termalni bazen.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy

Sanja Stanković u bazenu

Atraktivna voditeljka je u jednom takvom bazenu uživala, dok je na sebi imala mini bikini i šubaru na glavi. Sve ovo je zabeležila kamera, a Sanja je vreli snimak okačila na svoj stori. Jedno je sigurno, retko koga bi ovaj snimak ostavio ravnodušnim.

Inače, Sanja se ponovo našla u žiži interesovanja javnosti zbog skandala njene bivše devojke Jovane Tomić Matore. Naime, otkad se saznalo da je Matoru Anita Stanojlović izdala sa Mateom Car, na videlo su isplivali i drugi problemi prvog gej rijaliti bračnog para.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Vladimir Lukić

Anita Stanojlović, Matora i Sanja Stanković

Tako je Anita izrazila sumnju da Matora i dalje voli Sanju, te otkrila da se Tomićeva čula sa svojom bivšom tokom leta i da je zbog toga bila ljubomorna, pa je napravila haos sa Mateom. Stankovićeva je u poslednjoj izjavi ocrnila svoju bivšu.

Naime, Sanja je nedavno je gostovala u jednom podkastu, gde je govorila o Aniti i Matoroj.

–  Anita je prelepa stvarno, to ne mogu da osporim. Još je jako mlada i mnogo toga mora da nauči ali polako – rekla je Sanja u podkastu „Storytime“.

Voditelj podkasta je prokomentarisao da je Matora „dobar lik, koji se loše zaljubljuje“, na šta je Stankovićeva imala opasku:

– Matora je bila dobar lik – više nije, samo ću ti to reći.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE