Radio BalkanFox

Vanja šokirala ponašanjem! Supruga Nenada Ša javno poručila voditeljki: „Poljubiš me u…“

Vanja Aleksić Nenad Aleksić Ša Ivana Šopić

Foto-montaža: Mileta Mirčetić, Marko Jovanović, Nikola Tomić, Shutterstock

Vanja Aleksić, zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, oglasila se povodom aktuelnih tema u Eliti putem TikToka.

Nakon što je Ša otvoreno stupio u vezu sa Mionom Jovanović, Vanja ne prestaje da iznosi prljav veš, te se sada javno obratila voditeljki rijalitija Ivani Šopić.

-Evo poljubi me ona u g**icu – rekla je Vanja u svom obraćanju, te se udarila po zadnjici.

@balkanska_kafana_ Vanja, supruga Nenada Aleksica SHA poslala brutalnu poruku Ivani Sopic.#CapCut ♬ original sound – ?Balkanska kafana?

Podsetimo, Ša je nedavno u „Eliti“ izneo niz šokantnih činjenica koje su zaprepastile javnost.

– Kao bratu ti kažem da me briga za Vanju. Upoznali smo se prošle godine, ja došao po nju, provozali se, došli kod mene i tu ništa. Posle šestice ja joj pisao, videli se i igrali na „Tiktoku“ mečeve i posle metar dana. Pa nismo se dovoljno ni upoznali. Ja sam toliko propatio. Ja realno mogu da imam koju hoću, sa toliko žena sam bio. Mene zanima da imam dete sutra. Znaš kako me je u trudnoći ignorisala, odbacivala, na svadbi može Matora da ti kaže da sam ja kao debil neki totalni. Nisam ja njoj potrčko da je vozim i dovozim, hoću da je zagrlim – ne da. Ima šifru na telefonu koju ne smem da znam, sve me napadala za to kad pitam – govorio je Ša, pa nastavio:

– Kunem ti se Bogom, pre nego sam je oženio keva njena me pitala da li sam siguran da hoću da je ženim, da li znam kakva je. Ona je cika i dreka. Bila je neraspoložena celu svadbu. Ja prema klincu do j*ja zavoleo ga jer ćaleta boli ku*ac, ne viđa dete, ne zanima ga. On je klinac 25 godina, moj fan, tatin sin, a ona je opsednuta tim likom – rekao je Ša.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE