Radio BalkanFox

Severina u finalu ‘Superstara’ Filipu: ‘Tebi nikada ne pada…’

I što sam htio reći..Sekundu, neka popravim nešto, iz režije mi upravo javljaju da mi je ispala mašna, rekao je Filip Miletić u finalu ‘Superstara’ pa je skinuo mašnu s vrata.

– Tebi nikada ne pada – našalila se Severina koja je sjedila kraj njega pa su se i ostali članovi žirija na to nasmijali.

Foto: rtl

– Ma to mi je on rekao da kažem – pojasnila je kasnije s osmijehom.

Filip je osvojio i gledateljice glazbenog showa pa su se u finalnoj emisiji pojavile i s transparentom za njega. Dame u publici su ponosno podignule transparent na kojem je pisalo ‘Ćao lepi’ uz Filipovu fotografiju. 

Foto: Instagram

Severina i Filip u emisiji uživo su i zaplesali na izvedbu Dine Miklaužića ‘Ostala si uvijek ista’. Dok je producent nosio crno klasično odijelo, pjevačica je odabrala elegantnu crnu haljinu s velikim rozim rukavima.

– Imam i ja fanove. Vidi ovo – rekao je Miletić.

Foto: Instagram

Inače, atraktivni producent dugogodišnji je prijatelj i suradnik Severina, a često dijele i fotografije sa zajedničkih putovanja. 

Njihova suradnja započela je prije desetak godina, kad joj je radio hitove kao što su ‘Brad Pitt’, ‘Uzbuna’, ‘Italiana’. 

Dok su mnogi mislili kako Severinu i Filipa veže nešto više od prijateljstva, pjevačica je sve negirala upravo u jednoj od emisija ‘Superstara’.

– Nemam nikakve veze s Filipom i nismo u vezi – rekla je Seve o Filipu ranije.

Foto: RTL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE