Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR Raku veza na klimavim nogama, Devici pomoć od saradnika


OVAN

POSAO: U ovom periodu se vraćate u rutinu koja vam je bila poremećena usled brojnih problema koje ste sada konačno uspeli da rešite. Uobičajeni poslovi i obaveze vas smiruju.

LJUBAV: Sadašnji partner vam pruža emotivnu sigurnost, ljubav i pažnju. Konačno ste u vezi u kojoj potpuno uživate. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojom ljubavnom situacijom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi u narednom periodu mogao da vam bude osetljiv. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni srčanim problemima.

BIK

POSAO: Vašoj ambiciji se otvaraju nove mogućnosti koje možete jako dobro da iskoristite ako nastavite da se trudite kao sad. U budućnosti će vam se ukazati i neke nove prilike.

LJUBAV: Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada. Samouvereni ste i imate jaku želju da je osvojite. Možete da očekujete pozitivne okolnosti i za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvene probleme i osećate se sasvim dobro danas. Pred vama je dan u kojem ćete imati puno energije i snage u sebi. Posvetite se dragim osobama.

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan vam je jako povoljan. Bićete zadovoljni ishodom svega što danas uradite. Pred vama je period koji će vam doneti sreću na poslovnom polju.

LJUBAV: Trenutno ste u potrazi za partnerom koji će vam pružiti stabilnost. Ne želite nova uzbuđenja. Čeka vas dobar period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom planu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti na neki način opterećeni zdravljem zuba i desni.

RAK

POSAO: Danas imate mogućnost da se odmorite od stresova na poslu. Ne oklevajte da je maksimalno iskoristite. Ostavite brige za neki drugi dan jer sada imate priliku da predahnete.

LJUBAV: Preterujete sa kritikama i nalazite povod za svađu i kad ga nema. Vaš partner postaje sve hladniji prema vama i takav njegov stav vam se ni malo ne dopada.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas prati i danas možete da budete opterećeni zdravstvenim problemima u većoj meri. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

LAV

POSAO: Da biste imali uspešan dan, danas ćete morati da uložite dodatni trud. Budite svesni da sa pravim pristupom sve može da se reši u narednom periodu kod vas.

LJUBAV: Postoji osoba koja vam se dopada i o kojoj mnogo maštate, ali se unervozite kad pokušate da joj priđete. Važno je da se potrudite da poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Hronično ste umorni i moguće je da ćete iz tog razloga imati probleme na polju zdravlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim tegobama.

DEVICA

POSAO: Ne pokušavajte da preuzmete baš sve na sebe. Probleme ćete rešiti samo ako imate podršku drugih oko sebe. Važno je da se obratite svojim saradnicima kako bi dobili pomoć.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada polako otkriva nove strane svoje ličnosti koje ranije niste primećivali. Očekuje vas zanimljiv dan u kojem ćete imati priliku da bolje upoznate partnera.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema i dobro se osećate u svojoj koži. Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni da se više posvetite bavljenju sportom.

VAGA

POSAO: Moguće su promene na poslu koje se neće odraziti direktno na vas, ali ćete osetiti njihove posledice. Pred vama je period u kojem ćete biti često pod stresom.

LJUBAV: Vaš partner namerno budi ljubomoru u vama i vaša veza se sve više pretvara u manipulaciju. Razmišljate da prekinete tu vezu i da ipak nastavite dalje sa svojim životom.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Nađite svoj mir i potrudite se da radite na sebi. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke unutrašnje probleme i dileme.

ŠKORPIJA

POSAO: Na polju posla ne očekujte nikakve važbe promene. Danas sve ide svojim redovnim tokom i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti lepu i uzbudljivu avanturu sa osobom koju već duže vremena poznajete. Pred vama je period u kojem vas očekuju lepi trenuci.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. raspoloženi ste i prati vas dosta pozitivne energije. Maksimalno ste posvećeni sebi i svojim potrebama.

STRELAC

POSAO: Neće vam biti lako da ostvarite sve što želite jer ćete imati više obaveza nego obično. Potrudite se da se više angažujete kako biste ostvarili bolje poslovne rezultate.

LJUBAV: U sred ste velike emotivne dileme koja se neće lako i brzo razrešiti. Odluka koju donosite je jako važna pa se potrudite da budete fokusirani na ostvarenje ciljeva.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vas prati u narednom periodu, tako da je jako važno da na pravi način vodite računa o sebi. Uzimajte dovoljno tečnosti i pazite na sebe.

JARAC

POSAO: Niste opterećeni poslom i uspevate da organizujete svoje vreme tako da stignete da se posvetite svemu što želite na ovom polju. Pred vama je povoljan dan za posao.

LJUBAV: Osećate jaku želju da partneru pružite što više i da on pored vas bude ispunjen. Uživate u svemu što činite za njega i lepo vam je jer znate da su emocije uzvraćene.

ZDRAVLJE: Zaštite svoju kožu od hladnoće i potrudite se da redovno mažete hidratantne kreme. Mogli biste da imate manje dermatološke probleme u narednom periodu.

VODOLIJA

POSAO: Trenutna situacija na poslu je jako stabilna što vam daje vremena da razmatrate nove ideje i mogućnosti. Spremni ste da na neki način širite svoje ideje i mogućnosti.

LJUBAV: Vaza sa vašim partnerom dobija pozitivan preokret nakon iskrenih razgovora koje ste imali i to vam daje novu nadu. Imate utisak da bi vaš odnos mogao da se menja na bolje.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da će biti neophodno da se obratite vašem lekaru radi redovnog pregleda i kontrole.

RIBE

POSAO: Ciljeve koje ste postavili sebi ćete ostvariti i pre nego što ste mislili. Budite pozitivni i potrudite se da ostanete maksimalno fokusirani na svoje ambicije.

LJUBAV: Planirate putovanje sa partnerom, a ukoliko ga nemate, moguće je da ćete danas upoznati nekoga iz inostranstva. Spremni ste za nov flert i poznanstva.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti i želite da poradite na svom zdravstvenom stanju i na svom izgledu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobre rezultate na ovom polju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE