Radio BalkanFox

FILM DANA „Poslednja bitka“ – Alo.rs

Poslednja bitka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Poslednja bitka

Posle neuspele akcije u borbi protiv narko dilera i gubitka partnera, Rej Ovens napušta svoje policijsko odeljenje u Los Anđelesu i postaje šerif u pospanom gradiću Somerton na američkoj granici sa Meksikom. Mir malenog grada narušava spektakularni beg najtraženijeg i najopasnijeg narko-bosa, Gabriejla Korteza, tokom transfera zatvorenika. Da li će mu iskusni šerif Somertona stati na put? Uloge: Arnold Švarceneger, Džoni Noksvil, Forest Vitaker.

Noć u starom Meksiku

Foto: IMDB

 

 

23.50 Prva

Noć u starom Meksiku

Prisiljen da napusti svoj ranč i zemlju, Red Bovi odbija da se prepusti starosti, uskače u svoj kadilak i kreće ka Meksiku. Njegov unuk Gali, koga je upravo upoznao, odlučuje da mu se pridruži u avanturi, da bi bolje upoznao svog dedu. Dok deda i unuk kreću na putovanje kroz svoje snove, a put će ih slučajno naneti u jedan meksički grad, gde upoznaju Peti, koja u njima vidi nadu za bolji život. Svo troje će se zatim, spletom okolnosti, naći na putu nekolicini mračnih tipova… Uloge: Robert Duval, Džeremi Irvin.

Malena

Foto: IMDB

 

 

22.40 RTS1

Malena

Usred rata u italijanskom gradiću, jedan dečak shvata da se zaljubio u lepoticu Malenu. 1941. godine u malo mesto na Siciliji dolazi prelepa i senzualna Malena koja ubrzo privlači pažnju lokalnih momaka i njihova potajna ljubav. Malena je udata, njen muž je otišao na front i pretpostavlja se da je mrtav. Malenina privlačnost kod mnogih izaziva ljubomoru i o njoj se ispredaju tračevi. Njeno odbijanje da reaguje na zlobne priče pokazuje pravo lice provincijskog mentaliteta, dok dečak Renato sve to posmatra i saoseća s njom. Uloge: Monika Beluči, Đuzepe Sulfaro, Lučijano Federiko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE