Radio BalkanFox

Salaš Nataše Bekvalac u Čeneju pravi je raj

Salaš Nataše Bekvalac u Čeneju pravi je raj za ljubitelje prirode

Salaš Nataše Bekvalac u Čeneju gradila je pre nekog perioda nadomak rodnog Novog Sada. Pre skoro pet godina završila je sa radovima i nedugo nakon toga se uselila u novoizgrađenu kuću jer je doživela porodično nasilje od tadašnjeg muža, Luke Lazukića pa se odmah preselila tamo gde se u tom trenutku osećala sigurno.

Salaš Nataše BekvalacSalaš Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Salaš Nataše Bekvalac opremljen je stilskim nameštajem

Salaš Nataše Bekvalac u Čeneju pravi je raj na zemlji.Čitavo imanje prostire se na 3.500 m2, a sama kuća ima 400 m2. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Sagradila je i bazen, a oko kuće drveće pravi debeo hlad. Imanje je ograđeno zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost. Natašina vila je opremljena i najluksuznijim nameštajem. Kuća poseduje dva dnevna boravka, nekoliko spavaćih soba i kupatila. Jednu od soba Nataša je namenila onima koji su romantični, a u njoj dominiraju cvetni dezeni.

Pročitajte Iz doma Nataše Bekvalac ne stižu lepe vesti – Pevačica u veoma teškom stanju

Ovu oazu mira koristi i sama pevačica, koja neretko tu boravi sa ćerkama Katjom i Hanom, a nema sumnje da će i više vremena provoditi tu sada kada je odlučila da se povuče iz medija i sa scene, te da se posveti stvaranju muzike. Međutim, kako je prošla epidemija korona virusa, pop pevačica je shvatila da može i da zaradi od svoje vikendice pa se tako salaš Nataše Bekvalac može naći na sajtovima za iznajmljivanje nekretnina.

Kako mediji prenose, pevačica za dan prihoduje od vile 800 evra, a Katarina Grujić i Marko Gobeljić su upravo tamo upriličili opštinsko venčanje.

Podsetimo, iako je imanje kompletno zagrađeno, nekoliko puta su lopovi provaljivali. Dok je sređivala vili, lopovi su tokom noći pre jedno četiri godine upali na imanje i odneli alat iako je tada zaposlila čuvara.

Pročitajte Kao gumicom je izbrisala sve što je asocira na teške dane – Zavirite u renovirani dom Nataše Bekvalac FOTO

Takođe, pre malo više od godinu dana, pevačica je doživela pakao kada je na njeno imanje u Čeneju upao nepoznati muškarac.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE