Radio BalkanFox

Zaljubljena voditeljka najavila TRANSFORMACIJU programa!

Popularna voditeljka Jovana Jeremić danas je snimala novi promo materijal za televiziju Pink, što je otkrila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Jovana je u sve uključila i svoju ćerkicu Leu, a slika je osvanula na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Na fotografiji se njih dve nalaze kraj jelke, koja se nalazi u takozvanoj RED kući, odakle se emituje program RED televizije, Jeremićeva je u svetlucavoj haljini, dok njena ćerka ima roze odevnu kombinaciju na sebi.

Promo RTV Pink o kojem će cela Srbija govoriti. Nije bitno koliko ti je velika kuća, bitno je koliko je bilo ljubavi u njoj. Polako se bliži doba praznika, doba kada je čitava porodica zajedno i doba poklanjanja, veselja i ljubavi. Novogodišnji i božićni praznici su lepši uz Pink – napisala je Jovana, pa dodala:

Duša i ljubav su naše zvezde voditelje. Provedite i ove praznike u toplini vašeg doma uz jutro sa dušom. Jer sve u životu možeš da kupiš osim nje. Sa dušom moraš da se rodiš – dopisala je Jeremićeva.

Jovana je, inače, napravila pravu pometnju kad je objavila prve fotografije sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim je već neko vreme.

Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama – istakla je Jeremićeva u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić sa Draganom




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE