Radio BalkanFox

Darko pobijedio u ovom tjednu ‘Ribe na torti’: Ova riba je moja riba, ali ova torta je vaša torta

Nakon slasne večere uslijedilo je proglašenje pobjednika – domaćin Darko čitao je rezultate koji su ukazivali na najbolje bodovno stanje dosad. Četvero natjecatelja osvojilo je maksimalne bodove, dok ih je Robert slijedio u stopu s 19 bodova.

Javnim glasovanjem Darka proglasili pobjednikom

– Što znači pobjednik je Robert – uzviknula je Borna, no zatim je Darko, domaćin ove večeri, predložio javno glasovanje nakon kojega je upravo u njegove ruke otišla pobjeda. ‘Ova riba je moja riba, ali ova torta je vaša torta’, poručio je na samom koncu večeri pobjednik.

Foto: Nova TV

Napravio tradicionalnu prigorsku večeru

Svojim gostima servirao je tradicionalnu prigorsku večeru. Za predjelo je poslužio uštipke uz nekoliko vrsta namaza.

– Predjelo je bilo baš za mene s 50% hercegovačkih gena jer su ti uštipci inače tradicionalno hercegovačko jelo, a njegovi namazi su bili sofisticiraniji od kajmaka, ali su bili vrlo raznovrsni – istaknula je ugodno iznenađena Borna za čiju reakciju se najviše pribojavao domaćin.

Foto: Nova TV

– Gledala sam dok je dekorirao i servirao glavno jelo. On je to tako s nekom lakoćom napravio, a kad je došao taj tanjur ispred nas meni je to bilo wow – oduševljena je bila Mia, dok je i ostatak ekipe jednako uživao u raskošnim okusima.

‘Kao u ekskluzivnoj slastičarnici’

– Vizualno najljepši desert ovog tjedna, sjajno ga je prezentirao, gotovo je nalikovao na neku cvjetnu ikebanu – očarana je bila Borna, dok ništa manje oduševljena nije bila ni Marina: ‘Kao da smo bili u nekoj ekskluzivnoj slastičarnici’. Ovotjedna vesela družina nada se da će pobjeda Darku dati još više poticaja za njegov posao.  

Što se sprema ekipi u sljedećem tjednu ‘Ribe na torti’, ne propustite gledati u novoj epizodi.

Foto: Nova TV




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE